Nieuws, Trending

Ripple (XRP) koers stijgt enorm, ook EOS ziet haar koers stijgen

Ook in het weekend zien we de crypto koersen stijgen. Ripple (XRP) maakt een enorme stap vooruit en ook de EOS en NEO koersen stijgen enorm.

Ripple logoRipple (XRP) koers bezig met indrukwekkende comeback

De Ripple koers had het de afgelopen twee weken enorm zwaar. De prijs zakte terug tot $0,26 dollar, een nieuw dieptepunt dit jaar. De op twee na grootste cryptocurrency bleef maar verliezen. Toch zien we nu, sinds een paar dagen, dat Ripple bezig is met een indrukwekkende comeback. Op het moment van schrijven ligt de XRP koers rond de $0,348 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple koers nog rond de $0,314 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag met zo’n 10 procent zien stijgen.   ripple koers, xrp koers   Ripple is de meest stijgende cryptocurrency van de laatste dagen. Het herstel vermogen van XRP is indrukwekkend. Wij verwachten dat dit herstel de aankomende week door zal zetten. De verwachte Ripple prijs voor volgende week ligt volgens ons dan ook tussen de $0,40 en $0,45 dollar.   Koop / Verkoop Ripple (XRP)

eos koersEOS koers stijgt met 11 procent

Ook EOS ziet haar koers vandaag flink toenemen. Op het moment van schrijven ligt de EOS prijs rond de $5,40 dollar. Een dag geleden lag de EOS koers nog rond de $4,88 dollar. Dat betekent dat we vandaag een prijsstijging van meer dan 11 procent zien.   eos koers   Ook EOS is dus bezig aan een indrukwekkend herstel. Te verwachten is dat de koers de aankomende week verder zal stijgen richting de $6,00 dollar.   > Koop EOS (EOS)

Bekijk hier Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.  

Live Crypto koersen