Ripple XRP prijs analyse 16 mei 2019

 
 

De cryptocurrency markt heeft in de afgelopen weken een grote boost gekregen. Meerdere munten zijn hier op meegegroeid, zo ook Ripple’s XRP. Wat heeft Ripple’s XRP de afgelopen periode meegemaakt? Dat zoeken wij voor je uit.


Grote waardestijging

De XRP token van Ripple heeft in de afgelopen 7 dagen een waardestijging van meer dan 50% mogen meemaken. De cryptocurrency bereikte zelfs een bedrag van $0,4715 voordat deze iets werd gecorrigeerd naar het huidige prijsniveau $0,444, op het moment dat dit artikel wordt geplaatst. Hierdoor is XRP één van de best presterende munten in de top 20 van grootste munten deze week.


Ripple Prijs kan nog iets verder zakken

Wanneer er technisch wordt gekeken naar de munt, laat de ‘Relative Strength Index’, ofwel RSI, zien dat de correctie nog niet helemaal over is. Dit betekent dat de munt nog een klein beetje verder in waarde kan dalen. Wij verwachten dat de munt kan zakken tot $0,39 voordat hij weer grip vindt.

 

Positieve kant

Aan de positieve kant begint er echter een positieve langdurige uptrend beweging te vormen. Door de recente stijging komt de $0,50 per XRP steeds dichter in de buurt. Als de grens van $0,46 weer wordt bereikt, is de kans groot dat deze doorstijgt naar $0,50 en later tot $0,60 dollar. De crypto maakt dus mooie stappen vooruit.

 

Ripple (XRP) Giveaway

Newsbit houdt momenteel een Ripple (XRP) giveaway. In deze giveaway wordt er in totaal 300 XRP weggegeven. Hier kun jij gratis aan deelnemen. Benieuwd naar hoe je dit kan doen? Bekijk dan even onderstaande video.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken