Prijsanalyse

Ripple (XRP) prijsanalyse 31 maart 2021

Hoe staat de Ripple prijs ervoor deze week? Onze analist analyseert de XRP grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


Ripple (XRP) daggrafiek

Ook deze week heeft Ripple het $0,57 niveau niet weten te flippen. Wat we wel zien is dat de prijsactie niet meer plaatsvindt over de gehele range van $0,50 – $0,57, maar alleen nog aan de bovenzijde vlak tegen de $0,57 aan. De ema’s en het momentum zijn niet verandert en de rsi blijft ook netjes boven de ema en beweegt ze in neutraal gebied.

XRP daggrafiek – Bron: Tradingview

Ripple (XRP) 4 uurs-grafiek

XRP heeft moeite om boven de weekly open te blijven dus wellicht dat de $0,50 weer opgezocht gaat worden. De ema’s blijven ook op de 4-uurs grafiek bullish en het momentum blijft nagenoeg hetzelfde. De rsi lijkt zijn bullish momentum te verliezen. De rsi is namelijk gereject op de ema en is weer onder het 50 niveau gedoken. Verder is er weinig nieuws te ontdekken dus pakken we de 1-uur grafiek erbij.

XRP 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Ripple (XRP) 1 uurs-grafiek

Ripple bevindt zich hier op het orderblock en dat is zijn laatste houvast om in de bovenzijde van de range te blijven. Als dit orderblock aan de onderzijde gebroken gaat worden zal de XRP-prijs weer terugzakken richting de $0,50. Verder zien we lower highs op zowel de candles als op de rsi. De ema’s staan nog bullish maar het momentum neemt af. De rsi probeert het af en toe wel om de ema bullish te kruisen maar tot dusver is het nog niet gelukt.

XRP 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Conclusie

Er gebeurt de laatste tijd niet zoveel op de XRP-grafieken. Qua support en weerstand verandert er weinig en we zitten nog steeds opgesloten tussen de 50 en 57 cent.

Wel heeft onze analist een vermoeden dat XRP over een tijdje eindelijk het $0,57 niveau achter zich zal gaan laten. Een bull div op de 1-uur grafiek rond het orderblock zou een prachtig scenario zijn voor een nieuwe aanval op de 57 cent.