Altcoin,

Ripple (XRP), Tron (TRX) en Chainlink (LINK) koers Stijgen

De cryptomarkt kleurt vandaag weer groen en vooral drie altcoins profiteren hiervan: Ripple, Tron en Chainlink zien hun koersen vandaag flink stijgen.


Ripple (XRP) stijgt met 6,8 procent

Na een tijd lang zijdelings te hebben gehandeld zien we vandaag dat de Ripple koers flink stijgt. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,271 dollar. 24 uur geleden lag de XRP prijs nog ‘slechts’ rond de $0,254 dollar. Dat betekent dus dat de Ripple koers vandaag met zo’n 6,8 procent is gestegen.

 
XRP/USD

De plotselinge koersstijging begon rond 05;00 vannacht. De XRP koers steeg in slechts 10 minuten tijd met zo’n 4,5%. Nu, rond 12:00 ‘s middags zien we de tekenen van een tweede pump ontstaan. Met de prijsstijging van vandaag is Ripple de best presterende top 10 cryptomunt.

 

Tron (TRX) prijs stijgt met 4,8 procent

Ook Tron, de op 11 na grootste cryptocurrency ter wereld, ziet haar koers vandaag flink stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 TRX token rond de $0,0156 dollar. 1 dag geleden lag de TRX prijs nog rond de $0,0148 dollar. Dat betekent dus dat de koers vandaag met zo’n 4,8 procent is gestegen.

 
tron trx koers
TRX/USD
 

Chainlink (LINK) stijgt met 11.6 procent

De meest opvallende prijsstijging vandaag komt van Chainlink. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LINK token rond de $2,25 dollar. Slechts 24 uur geleden lag de LINK prijs nog rond de $1,99 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 11,6 procent is gestegen.

 
LINK/USD

Of deze prijsstijging organisch plaatsvind is lastig te zeggen. Onlangs schreef Newsbit namelijk een bericht dat Chainlink gebruikt wordt door pump & dump groepen. Wij raden je dan ook aan extra voorzichtig te zijn met deze munt.