Ripple’s Xpring heeft $500 miljoen aan investeringen in XRP-projecten uitgegeven

 
 

De investeringsarm van Ripple, Xpring, heeft een bedrag van $500 miljoen geïnvesteerd in XRP-projecten. Dit blijkt uit een officiële blogpost.


Meer dan 20 bedrijven

De uitgegeven fondsen zijn verdeeld over meer dan 20 verschillende bedrijven. Het algemene doel van de investeringen zijn om use-cases te creëren voor de XRP-token van Ripple.

Naast investeringen te doen is het bedrijf constant bezig om de instapdrempel zoveel mogelijk te verlagen zodat iedereen in kan stappen. Zo worden er ondertussen verschillende tools, bibliotheken en services ondersteund waarmee ontwikkelaars makkelijker aan de slag kunnen.


Meer gebruiksmogelijkheden

Hiernaast is Ripple met Xpring bezig om meer gebruiksmogelijkheden te creëren voor de XRP-token. Zo wordt er volop gewerkt aan het verbeteren van de infrastructuur en worden er innovatieve projecten gestart. Voorbeelden hiervan zijn XRP Ledger en Interledger protocollen.


Focus van Xpring

Hiernaast is Xpring ook gericht op gedecentraliseerde financiering. Hierom zal het ook investeringen maken in op cryptocurrency gebaseerde oplossingen voor aspecten van financiën zoals derivaten. Het bedrijf staat echter open voor een breed spectrum van ideeën, mits het de XRP-token helpt. Hierdoor ligt de focus van Xpring niet slechts op 1 gebied, maar probeert het bedrijf dit uit te breiden naar zoveel mogelijk gebieden.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken