Ripple, xrp, coin
Nieuws, Ripple

Ripple’s XRP wordt steeds meer gebruikt in Amerika en Mexico

Ripple lijkt altijd een onderwerp voor een goed gesprek. Als het gesprek niet gaat over een nieuwe samenwerking, dan gaat het wel over een prijsverandering of het gebruik van de XRP tokens.

Dit keer vertelt een belegger dat XRP momenteel veel meer invloed kricht in Amerika en Mexico. Mensen maken steeds meer gebruik van de kracht van XRP om transacties tussen beide landen soepel te laten verlopen.


Goed nieuws voor Ripple

Volgens de belegger, met de naam ‘TplusZero‘, zien we het aantal XRP gebruik in Mexico en Amerika flink stijgen.

Ook merkt de belegger op dat naarmate de transacties tussen Amerika en Mexco toenemen, de liquiditeit van de XRP token ook toeneemt. Dat betekent dat de XRP volumes afhangen van de economische activiteit tussen beide landen.

Dat de liquiditeit van XRP flink stijgt is een goed teken. En als grote Amerikaanse en Mexicaanse banken merken dat er veel gebruik gemaakt wordt van XRP, dan is de kans groot dat er spoedig nog veel meer grote banken zich aansluiten bij het RippleNet.

De investeerder vertelt verder en geeft aan dat er afgelopen zondag voor $2.2 miljoen dollar aan XRP tokens is omgezet naar Mexicaanse Peso. Bitso is de groote exchange in Mexico en toch is XRP daar goed voor 78% van al het volume. Dat is enorm goed nieuws voor de Ripple community.