Bitcoin, BTC token
Bitcoin

Robert Kiyosaki raadt investeerders aan nu in crypto te stappen

Robert Kiyosaki heeft beleggers aangespoord nu in crypto te stappen, omdat hij denkt dat de grootste economische crash ooit eraan komt. 

“Dit het moment is om crypto te kopen”

De auteur van Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, heeft zondag aan zijn abonnees van de “Rich Dad Community” verteld dat ze nu crypto moeten kopen. Dit omdat hij verwacht dat de grootste economische crash geschiedenis eraan komt.

Rich Dad Poor Dad is een boek uit 1997 geschreven door Kiyosaki en Sharon Lechter. Het staat al meer dan zes jaar op de bestsellerlijst van de New York Times. Er zijn meer dan 32 miljoen exemplaren van het boek verkocht in meer dan 51 talen in meer dan 109 landen. Kiyosaki zei het volgende:

Ik voorspel dat de grootste economische crash in de geschiedenis eraan komt.

Hoewel de beroemde auteur heeft gewaarschuwd voor een langdurige neergang, benadrukte hij dat bear-markten de beste tijden zijn voor beleggers om rijk te worden. Alles is namelijk voor een lagere prijs te koop. Zijn advies is in lijn met zijn tweet in juli, toen hij zei dat zijn favoriete vierletterwoord ‘sale’ was. De auteur legde uit dat de prijzen zullen crashen en dat hij in een “cashpositie” wacht op koopjes, vooral in onroerend goed en Bitcoin.

Kiyosaki waarschuwde ook dat de Amerikaanse dollar gaat crashen. Dit zou volgens hem leiden tot een bredere algemene acceptatie van cryptocurrencies die niet door regeringen worden gecontroleerd. Hij merkte op dat de Federal Reserve en de Treasury de Amerikaanse dollar vernietigen. Verder zei hij herhaaldelijk dat hij de regering, president Joe Biden, minister van Financiën Janet Yellen, de Federal Reserve en Fed-voorzitter Jerome Powell niet vertrouwt. Daarnaast vertrouwt hij ook Wall Street niet. De bekende auteur benadrukte het volgende:

Het is niet genoeg om crypto te WILLEN… Dit is het moment dat je in crypto MOET stappen, vóór de grootste economische crash in de geschiedenis.

Kiyosaki’s advies

Kiyosaki deelt zijn voorspellingen en beleggingsadviezem regelmatig op Twitter. Hij tweette dinsdag dat het “tijd is voor de armen om rijk te worden”. Hij voegde eraan toe dat aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, exchange-traded funds (ETF’s) en onroerend goed gaan crashen. Verder merkte hij op dat de middenklasse wordt weggevaagd zoals hij eerder voorspelde. Zijn laatste tweet lijkt op een andere tweet die hij in augustus plaatste toen hij waarschuwde dat alle markten zouden instorten.

Kiyosaki beveelt de Bitcoin al geruime tijd aan bij investeerders. Hij verklaarde dat hij al enkele maanden wacht tot de prijs van de cryptocurrency een dieptepunt bereikt. Hij had olangs onthuld dat hij wacht tot de Bitcoin onder de $1.100 zakte.

Naast Bitcoin heeft de auteur ook goud en zilver aanbevolen. Hij zei in augustus ook dat hij van gedachten was veranderd over het kopen van Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van twee jaar. Dit veranderde nadat hij naar de econoom Harry Dent had geluisterd. 

Ik investeer niet in dingen die de Fed of Wall Street afdrukken. 

Aldus Kiyosaki.

Dinsdag tweette hij het volgende:

Zilver beweegt zijwaarts. Zilver blijft 3 tot 5 jaar op de $20 zitten en klimt dan naar de 100 a $500. Iedereen kan zilver kopen, zelfs arme mensen. Verzamel nu zilver.

Kiyosaki noemde zilver vandaag als slot de beste investering die er is.

Bitcoin nieuws

Bitcoin ETF’s zetten succes voort met meer dan $300 miljoen aan instromen
Duitsland voltooit $3 miljard Bitcoin-verkoop: positief nieuws voor BTC koers
Aantal crypto-gebruikers wereldwijd zal binnen twee jaar groeien tot 1 miljard
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen