Exchange

Robinhood kondigt nieuwe COO aan

Robinhood, de retailhandelsapplicatie, heeft een nieuwe Chief Operating Officer (COO) aangenomen: Christine Brown. Brown gaat naar verluidt de cryptodivisie van het bedrijf leiden.


Erg verheugd om cryptodivisie te leiden

Dit maakt het bedrijf bekend via een blogpost op hun website. Brown heeft binnen Robinhood al een naam gemaakt. Momenteel is ze dan ook vice-president of operations bij Robinhood Markets. Na de benoeming tot COO zal Brown ook toezicht gaan houden op Robinhood Crypto, de cryptodivisie van het bedrijf. Naar verluidt is Brown erg verheugd over haar nieuwe activiteiten. Hierover zei ze het volgende:

“Ik zou eigenlijk niet verheugder kunnen zijn om onze crypto-activiteiten te gaan leiden, om onze teams te helpen om geweldige producten te ontwikkelen en om een geweldige ervaring te bieden voor al onze klanten.”


Enorme groei cryptodivisie Robinhood

Ook Robinhood’s cryptodivisie is enorm gegroeid in het afgelopen jaar. Naar verluidt kochten ruim 6 miljoen klanten crypto via hun platform in de eerste twee (2) maanden van 2021; ruim 15 keer het gemiddelde in 2020. Het aantal klanten op het platform van Robinhood is inmiddels gestegen naar circa 9.5 miljoen, een stijging van circa 500% in vergelijking met de cijfers van 2020.

Hierdoor maakt Robinhood grote stappen in de cryptowereld. Hierdoor is het bedrijf dan ook van plan om hun platform verder uit te breiden met nieuwe functies en handelsparen voor hun gebruikers.