Exchange Nieuws

Sam Bankman-Fried verstuurt rare cryptische Tweets

Een bizarre reeks aan tweets van de omstreden voormalige CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, hebben voor veel vragen gezorgd op Twitter.

Reeks vreemde tweets

De afgelopen dagen plaatste de voormalige CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, verschillende eenletterige tweets. Als je de tweets aan elkaar plakt staat er tot nu toe “What HAPPENED”.

De vreemde tweets begonnen zondag met “What” en “H”. Wat het betekent weet niemand, zelfs Sam Bankman-Fried niet, zo vertelt hij.

Het zal meer dan één woord zijn. Ik verzin het gaandeweg. Ik improviseer het.

Sam Bankman-Fried.

De letter “D” werd eerder vandaag gepost en heeft al ruim 853 likes verzameld. Gezien de verklaring van Bankman-Fried, is het waarschijnlijk dat de reeks zal doorgaan.

Voormalige co-CEO Sam Trabucco

Sommigen speculeren dat de tweets een verwijzing zijn naar Alameda Research’s voormalige co-CEO Sam Trabucco, die het bedrijf in augustus van dit jaar verliet. Trabucco stond bekend om feit dat hij zijn tweets beëindigd met “what happened”.

Op dinsdag tweette de voormalige directeur van Alameda Research een boodschap van hoop aan degenen die getroffen zijn door de benarde situatie van FTX.

Veel liefs voor iedereen. Ik weet zeker dat de afgelopen dagen zwaar zijn geweest en ik hoop dat de weg die voor ons ligt rooskleuriger is.

– Trabucco

Helaas weerspiegelt het sentiment van Trabucco niet de realiteit van de situatie. Sinds FTX op 11 november het faillissement van Chapter 11 heeft aangevraagd, zijn verschillende instanties, waaronder de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, Commodity Futures Trading Commission en het ministerie van Justitie, onderzoeken gestart naar het failliete bedrijf.

Exchange nieuws

Mike Novogratz: “Sam Bankman-Fried is gestoord en moet naar de gevangenis”
Binance huurt accountantskantoor om crypto-reserves te verifiëren
Sam Bankman-Fried: “Ik heb nooit bewust geprobeerd te frauderen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten