Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Samenwerking Theta en Koreaans gamingplatform om 3 miljoen gebruikers te belonen

Theta, het door cryptocurrency aangedreven Esports-streamingplatform, is een samenwerking gestart met het Zuid-Koreaanse sociale gamingplatform Ludena Protocol. Het doel van de samenwerking is om zijn gamers te belonen voor het bekijken of voor het streamen.


Integratie eerste gedecentraliseerde applicatie

Het Theta-protocol zal in eerste instantie worden geïntegreerd in GameTalkTalk. Dit is de eerste gedecentraliseerde applicatie (DApp) van Ludena. Hierdoor krijgen bijna 3 miljoen gebruikers toegang tot de streamingdiensten van Theta. Door gebruik te maken van dit protocol, zullen gebruikers worden beloond in de vorm van Theta’s TFUEL-token. 1 TFUEL-token wordt momenteel verhandeld voor circa $0,01.

Hiernaast zal er een exclusief GameTalkTalk-kanaal worden toegevoegd aan het streamingplatform van Theta. Theta heeft ongeveer 5 miljoen gebruikers op haar platform. Hierdoor krijgt Ludena toegang tot een mogelijk publiek van ongeveer 5 miljoen gebruikers.

Met de integratie, zal ook de eerste lancering van Theta’s Live Mobile Embed-service plaatsvinden. Hiermee kan content vanaf een smartphone direct worden gestreamed naar een smart tv of een tv met bijvoorbeeld een aangesloten Google Chromecast of Apple tv.


Europese en Noord-Amerikaanse markt

Hiernaast wil Theta graag samen met Ludena samenwerken om GameTalkTalk op de Europese en Noord-Amerikaanse markt te promoten. De bedrijven zijn blij met de samenwerking en noemen elkaar de ‘ideale partner’.

Theta Live Embed is slechts enkele maanden geleden voor het eerst aangekondigd, maar heeft sindsdien veel losgemaakt. Zo zijn er wereldwijd nu al tientallen partnerwebsites gelanceerd om de service te promoten en zijn de bedrijven verheugd om voor het eerst naar Korea te gaan met het nieuwe product.


Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten