Samsung Pay gaat samenwerken met RippleNet lid Finablr

Samsung Pay, de mobiele betalingsservice van de Koreaanse techgigant, werkt samen met het betalingsplatform ‘Finablr’ om grensoverschrijdende betalingsfuncties aan te bieden. Het bedrijf Finablr is lid van Ripple’s RippleNet.


Veilige betalingen naar 47 landen

Finablr kondigde op 3 oktober de samenwerking aan en beweert dat de nieuwe functie gaat zorgen voor veilige grensoverschrijdende betalingen naar 47 landen via verschillende betaalmethoden. Het bedrijf zegt dat dit allemaal binnen de eigen mobiele wallet van Samsung mogelijk gemaakt wordt.

Daarnaast kunnen klanten van Samsung Pay in Amerika hun bankpas of creditcard gaan gebruiken om geld via deze service te verzenden.


Samsung Pay moet financiële leven gemakkelijker maken

De vraag is nu natuurlijk hoe Samsung de dienst gaat implementeren en of men de dienst daadwerkelijk gaat gebruiken. Om duidelijkheid te verschaffen zullen alle kosten en wisselkoersen vooraf inbegrepen zijn. Hierdoor weten de gebruikers van Samsung Pay van tevoren wat ze betalen. Ook zal de dienst zeer goed beveiligd worden. De beveiliging van het systeem maakt gebruik van tokenized inloggegevens ondersteund door Samsung Knox.

Sang Anh, hoofd van de afdeling content bij Samsung, vertelt waarom het bedrijf samenwerkt met Finablr:

“Money Transfer is een eerste stap in onze visie om Samsung Pay te evolueren naar een platform dat het financiële leven van gebruikers gemakkelijker maakt. Het scala aan services in Samsung Pay, ontwikkeld in nauwe samenwerking met marktleiders zoals Finablr, stelt ons in staat om de dagelijkse financiële ervaringen van consumenten positief te beïnvloeden. ”

De Money Transfer-functie van Samsung Pay wordt nu klaargemaakt voor de Amerikaanse markt. Volgend jaar zal de dienst worden uitgebreid naar meer markten.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken