Exchange,

ShapeShift volgt Binance; ook Kraken overweegt om Bitcoin SV

Gisteren werd bekend dat Binance had besloten om Bitcoin SV (BSV) te schrappen. Nu volgt ShapeShift. Kraken overweegt om hetzelfde te doen.


Binnen 48 uur

Via een Twitter-bericht maakte ShapeShift bekend dat ze hetzelfde tegenover Bitcoin SV kijken als Binance. Hierom hebben ze besloten om de cryptocurrency binnen 48 uur van hun aanbod te schrappen. Hierna kan de cryptocurrency niet meer worden verhandeld op het platform. Wel kunnen gebruikers de crypto eventueel overzetten naar een andere wallet die de cryptocurrency nog ondersteunt.


Niet iedereen tevreden

Niet iedereen is tevreden over deze beslissing. Zo kreeg de exchange een negatief antwoord van een gedeelte van de BTC-community. Zo zou het tegen alles gaan waar BTC voor staat, aldus een antwoord op Twitter. Ook wordt de link gelegd tussen PayPal die WikiLeaks blokkeert.


Crypto exchange Kraken

ShapeShift is niet de enige die de beslissing van Binance volgt. Zo is de cryptocurrency exchange Kraken ook aan het overwegen om BSV van het platform te halen. Dit wordt momenteel getest aan de hand van een poll op de website.