Happy Shiba Inu
Altcoin, Dogecoin, Shiba inu

SHIB prijs crasht nadat Elon Musk onthult dat hij er geen bezit

De Shiba Inu prijs crashte in slechts twee uur tijd met meer dan 20% nadat Elon Musk twitterde dat hij geen enkele Shiba Inu-token bezit.


De SHIB koers zakt in

De koersval kwam nadat de SHIB koers op 24 oktober voorbij zijn vorige recordhoogte was gestegen en een top van $0,000044 bereikte. Dit hoogtepunt werd behaald na een rally van meer dan 500% sinds begin oktober.

Echter, te midden van de bullish prijsactie van de token, vroeg Twitter-gebruiker “ShibaInuHodler” aan Elon Musk hoeveel Shib tokens hij vasthield, waarop Musk antwoordde: “Geen.” Na het antwoord schoot de koers omlaag naar een dieptepunt van $0.00003284. Sindsdien is de koers alweer wat hersteld tot een prijs van $0.00003797 op het moment van schrijven.


Musk kiest voor Dogecoin

De reacties van SHIB-fans op Musk’s zijn opmerking waren uiteenlopend. Sommigen vertelde de miljardair dat hij zou moeten overwegen te investeren in de token. Anderen waren boos omdat het de koers van de token negatief beïnvloedt.

Ondanks dat Elon Musk Shiba Inu dus heeft afgewezen blijft hij Dogecoin omarmen.

Op 24 oktober tweette de oprichter van SpaceX: “Veel mensen met wie ik heb gesproken op de productielijnen bij Tesla of bij de bouw van raketten bij SpaceX bezitten Doge. Het zijn geen financiële experts of technologen uit Silicon Valley. Daarom besloot ik Doge te steunen – het voelde als de crypto van het volk.”