Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu prijs crasht nadat whale $2.3 miljard aan SHIB verplaatst

De whale heeft voor $2.3 miljard aan SHIB verplaatst naar vier verschillende wallets en dat maakt beleggers nerveus.


“Als deze investeerder zijn tokens verkoopt zal SHIB niks meer waard zijn”

De Shiba Inu prijs is met 14% gedaald na een reeks transacties gedaan door een enorme whale wallet. De whale (grote investeerder) waar we over spreken is degene die $8000 aan SHIB kocht, die later meer dan $5 miljard waard waren.

Op 2 november verplaatste de investeerder tien biljoen SHIB tokens naar vier verschillende wallets. Elke transactie was ongeveer $586 miljoen dollar waard, wat betekent dat het account in totaal ongeveer $2.3 miljard dollar aan Shiba Inu tokens verplaatste.

Gebruikers dachten dat de eigenaar verdwenen was of het wachtwoord van zijn SHIB wallet vergeten was. Dit gezien het gebrek aan activiteit in de wallet sinds vorig jaar. Dat zou betekenen dat er een stuk minder tokens in omloop zouden zijn geweest dan aanvankelijk werd gedacht.

De eigenaar is echter wakker geworden en die transacties hebben geleid tot angst bij SHIB investeerders. Ze denken dat de investeerder zich misschien voorbereidt om zijn tokens te verkopen. De whale bezit een gigantisch percentage van het aanbod. Hierdoor is er een mogelijkheid dat elke liquidatie een enorme prijsdaling zou kunnen veroorzaken.

“Als hij besluit om al deze tokens te verkopen, zou SHIB -99,99% naar nul kelderen.” Dit tweette financieel analist Jacob Oracle.

Het is dus niet zo gek dat transacties van de whale leidden tot een neerwaartse druk op de prijs. De Shiba Inu koers is sindsdien met meer dan 40% gedaald ten opzichte van zijn All Time High.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten