Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu en Dogecoin gaan live op grote Indiase crypto-exchange

Dogecoin en Shiba Inu, de twee grootste meme-coins ter wereld, zijn nu verhandelbaar op de Indiase exchange Unocoin.


Shiba Inu boekt vooruitgang in India

De gebruikers kunnen Dogecoin nu verhandelen tegen de Indiase roepie. Er is geen fiat-paar voor Shiba Inu: de munt kan wel worden verhandeld tegen Tether, de nummer één aan USD gekoppelde stablecoin.

Unocoin, opgericht in 2013, staat bekend als India’s toonaangevende handelsplatform en heeft de bijnaam “Indian Coinbase”. In oktober werd ondersteuning toegevoegd voor Unified Payment Interface (UPI)-transacties. Hierdoor konden gebruikers aanzienlijk sneller fiat storten op het platform.

Shiba Inu heeft de afgelopen twee maanden aanzienlijke vooruitgang geboekt met Indiase exchanges. Begin oktober, voorafgaand aan de enorme rally van Shiba Inu, voegde ZebPay, een van de oudste cryptohandelsplatforms van het land, ondersteuning toe voor de meme-coin.

Vorige maand integreerde CoinDCX, een bedrijf met een waardering van meer dan $1 miljard, Shiba Inu in zijn applicatie.


India’s langverwachte cryptowet

De veelbesproken cryptocurrency-wet van India zal binnenkort openbaar worden gemaakt, volgens berichten in de lokale media. Het moet nog groen licht krijgen van het vakbondskabinet.

Aanvankelijk werd gedacht dat alle particuliere cryptocurrencies in India zouden worden verboden. Het wetsvoorstel zal naar verluidt echter gericht zijn op het reguleren van de activaklasse in plaats van het te verbieden. De Securities and Exchange Board of India zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op digitale activa.

De wetgeving omvat strenge straffen voor degenen die de nieuwe regels overtreden. Er zijn boetes tot 200 miljoen INR ($2,63 miljoen) en 1,5 jaar gevangenisstraf.

De CEO van Unocoin vertelde onlangs dat er nog steeds veel onzekerheid is rond digitale activa:

“Er is nog steeds onzekerheid onder de potentiële gebruikers over het gebruik van cryptocurrency in vergelijking met echt geld.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten