Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu gemeenschap wil 90% van de SHIB munten burnen

De Shiba Inu-gemeenschap wordt ongeduldig en wil dat 90% van de tokens onmiddellijk wordt geburnd, maar dit gaat niet gebeuren.


SHIB gemeenschap is ongeduldig

De Shiba Inu gemeenschap wil van de ene op de andere dag rijk worden. Ze worden “moe” van de langzame burns.

Shib Informer, een gerespecteerd lid van Shibarmy met 488.000 volgers, heeft geluisterd naar de feedback van de gemeenschap. Hij zei echter in een tweet dat zo’n massa vernietiging niet snel zal gebeuren. Dit omdat alle tokens op de markt zijn, in het bezit van zowel investeerders als exchanges. Hij merkte verder op in zijn tweet dat de enige manier om Shiba Inu-tokens te burnen “door de gemeenschap geleide burn-initiatieven” zijn die al in uitvoering zijn.

Shib Informer heeft ook een van de tweets op zijn Twitter-profiel gepind. Hierin legt hij uit dat de constante burn gezond is voor het Shiba Inu-ecosysteem. Dit is volgens hem het geval omdat “deze burns SHIB een bepaald ‘nut’, mits alles op zijn plaats valt.”


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


917 miljoen SHIB geburnd afgelopen week

Ondanks het geklaag van een aantal community leden blijven er SHIB tokens vernietigd worden. De Shiba Inu Community heeft nnamelijk de afgelopen week in totaal 917.202.013 SHIB-tokens kunnen burnen met 71 transacties.

Bigger Entertainment en Bricks Buster behoorden vorige week tot de grooste burners. Ze hebben allebei burn events georganiseerd op respectievelijk 14 en 15 februari. Bigger Entertainment heeft naar verluidt 240 miljoen SHIB munten vernietigd. Tegelijkertijd meldde de ontwikkelaar van Brick Buster’s game dat hij 415 miljoen Shiba Inu (SHIB) munten had vernietigd tijdens zijn geplande burn-evenement op 15 februari 2022. Beide partijen hebben deze week gezamenlijk 655 miljoen SHIB munten voor altijd uit omloop gehaald.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten