Shiba inu, shib
Shiba inu

Shiba Inu Google-interesse daalt tot laagste niveau in meer dan een jaar

Waar Shiba Inu een lange periode één van de populairste meme-crypto’s was, is de interesse op het zoekplatform van Google in de meme-coin steeds minder. Dit ligt nu zelfs op het laagste niveau in meer dan een jaar tijd.

Interesse Shiba Inu op Google op lager niveau

De populariteitsscore van Shiba Inu-zoekopdrachten ligt nog maar op 4 van de 100. 1 is hierbij het laagste en 100 het hoogste. Shiba Inu heeft sinds 1 mei 2021 niet op dit punt gezeten. De interesse in de meme-coin lijkt hiermee voorlopig afgezakt te zijn. Het verloop van interesse in Shiba Inu op Google is in onderstaand figuur weergegeven.

De meme-coin lijkt vooral nog in Nederland en in de Verenigde Staten populair te zijn. Nederland leidt het aantal zoekopdrachten op Shiba Inu, gevolgd door de VS, Nigeria, Canada en Australië. Dit is in onderstaand figuur weergegeven.

Waarde en transacties gedaald

SHIB’s waarde is gedurende dit jaar met zo’n 70% afgenomen. De meeste investeerders die de meme-coin aangehouden hebben lijden hierdoor momenteel verliezen.

Ook het aantal SHIB-transacties is naar verluidt aanzienlijk afgenomen. Uit data afkomstig van Finbold, zouden deze transacties in juni gedaald zijn tot een dieptepunt in 15 maanden tijd. De meme-coin heeft een zware tijd achter de rug gehad, het is echter niet bekend hoe de prijs ervan zich gaat ontwikkelen.

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?