Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Shiba Inu herstelt met 40% ten opzichte van recent dieptepunt

Na een enorme crash is Shiba Inu er vandaag in geslaagd een indrukwekkende comeback te maken. De prijs is namelijk met 40% gestegen ten opzichte van het dieptepunt dat gisteren behaald werd.

SHIB 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

SHIB toont een sterk herstel

Door het prachtige herstel is Shiba Inu nu de op 13 na grootste cryptomunt ter wereld. De memecoin heeft namelijk Polygon (MATIC) ingehaald. 1 SHIB token is op het moment van schrijven 0.00002346 waard. Dit terwijl de SHIB prijs gisteren crashte tot een dieptepunt van $0.00001704.

Ondanks het sterke herstel vandaag is de SHIB koers nog altijd met 73% gedaald ten opzichte van zijn all time high. Ook is de token nog altijd met 24% gedaald ten opzichte van afgelopen week. Volgens gegevens van IntoTheBlock maakt momenteel slechts 39% van de SHIB-investeerders winst.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De SHIB adoptie blijft groeien

Ondanks de slechte prijsprestaties van de afgelopen maanden is er ook veel goed nieuws te melden. Zo heeft crypto exchange Uphold onlangs aangekondigd dat het SHIB aan zijn platform toe zal voegen, wat betekent dat weer een groot handelsplatform de cryptomunt omarmt.

Eerder deze maand ging SHIB ook live op de Indiase cryptocurrency exchange Giottus en de Mexicaanse cryptocurrency exchange Bitso.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten