Shiba Inu and Supermoon
Altcoin, Shiba inu

Shiba Inu is nu de op-2-na meest gehouden token op Ethereum-blockchain

De populaire Shiba-Inu meme-token bezit toch enkele veelbelovende fundamenten. SHIB is momenteel de derde meest aangehouden token op het gehele Ethereum (ETH)-netwerk. Alleen ETH en de FTX Token worden meer aangehouden op dit netwerk.


Tiende meest gekochte token

Hiernaast is Shiba Inu (SHIB) de afgelopen week naar voren gekomen als de tiende meest gekochte token op het Ethereum-netwerk. Gisteren kocht een whale voor $1 miljoen aan Shiba Inu-tokens. De transactie is vervolgens door het team van WhaleStats op Twitter gedeeld.

Een transactie van zo’n formaat duidt op een gevoel van optimisme bij whales die SHIB blijven vasthouden, ondanks de bearish stemming op de crypto-markten.


Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Belangstelling aangewakkerd

Er lijkt extra belangstelling in SHIB te zijn gekomen vanuit whales nadat er geruchten rond zijn gegaan dat de meme-coin in Turkije wellicht als wettelijk betaalmiddel kan worden erkend. Om dit idee te bespreken is er naar verluidt al een ontmoeting geweest met de voormalige minister van Economie van het land.

Momenteel is er echter nog niks bevestigd en blijft het hier bij geruchten. De acceptatie van Shiba Inu in Turkije is echter enorm gegroeid tot het punt waarop zelfs ambulancediensten SHIB als betaling accepteren.