Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu kan nu worden gebruikt voor het boeken van meer dan 2 miljoen hotels

Reisbureau Travala heeft aangekondigd dat het vanaf nu Shiba Inu accepteert als betaling voor zijn producten en diensten. Het bureau accepteerde al meer dan 60 cryptocurrencies als betaalmiddel en heeft nu SHIB aan de lijst toegevoegd.


Travala gaat SHIB betalingen accepteren

Het reisbureau kondigde de toevoeging van SHIB gisteren via een tweet aan, waarin staat dat alle klanten nu kunnen betalen met Shiba Inu tokens bij meer dan twee miljoen hotels wereldwijd. Travala schreef:

“$SHIB is nu vermeld als betaalmethode op http://Travala.com om meer dan 3 miljoen reisproducten wereldwijd te boeken.”

Deze nieuwste ontwikkeling is een prachtige overwinning voor Shiba Inu investeerders. Travala is namelijk een van de grootste reis- en boekingsbureaus ter wereld. Het biedt meer dan drie miljoen producten en levert diensten aan miljoenen reizigers over de hele wereld.

De aankondiging komt een paar dagen nadat Jordan Belfort zei dat meme-munten zoals Shiba Inu en Dogecoin geen echte use-cases hebben en dat de ontwikkelaars gevangen moeten worden gezet.

Ondanks de uitspraken van Belfort beginnen steeds meer grote bedrijven SHIB betalingen te accepteren. Zo heeft bioscoopketen AMC de munt ook al toegevoegd en ook Newegg, een groot e-commerceplatform, kondigde vorige maand aan dat het SHIB zal accepteren voor zijn producten.


Shiba Inu blijft matig presteren

Ondanks het goede nieuws presteert Shiba Inu de afgelopen weken niet zo goed. De munt heeft meer dan 50% van zijn waarde verloren sinds het twee maanden geleden een nieuw record bereikte. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0.00003583. Dat is meer dan 6 procent lager dan een dag geleden.

Op dit moment handelt SHIB nog boven haar 100-daags simple moving avarage (rode lijn) van $0,0000303. Het is belangrijk dat dit niveau als ondersteuning wordt behouden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten