Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu lanceert Metaverse Project

De ontwikkelaars van Shiba Inu hebben hun Metaverse project gelanceerd die het vorige maand al aankondigde.


De Shiba Inu Metaverse

Shiba Inu was het afgelopen jaar enorm populair. De prijs steeg explosief en bereikte zelfs een hoogtepunt van $0,0000802. Sindsdien is de prijs echter scherp gedaald, tot de huidige prijs van $0,0000277. Toch blijven veel investeerders hun SHIB tokens vasthouden en dat is niet zonder reden. Het team achter de memecoin blijft hard werken aan het project en de lancering van zijn eigen metaverse-project zou de prijs weleens flink kunnen laten groeien.

“Shib: The Metaverse is het hoogtepunt van onze geschiedenis. De beelden zijn prachtig en het laat zien hoe innovatief Shiba Inu is. Het is een plek voor de SHIB community om ’thuis’ te noemen,” zo legt het ontwikkelaarsteam van Shiba Inu uit.

Met de lancering van dit nieuwe metaverse-project zal het Shiba-ecosysteem in zijn geheel zal worden gebruikt. Dit betekent dat alle tokens op het project, namelijk $SHIB, $LEASH en $BONE, zullen worden gebruikt terwijl het project continu wordt ontwikkeld. Shiba Inu belooft dat zijn #ShibArmy-gemeenschap in staat zal zijn om te communiceren en deel te nemen aan zijn metaverse project, met creatieve manieren om onder te dompelen in de nieuwe digitale omgeving.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Vier districten om in te ‘wonen’

Het metaverse project is ook gericht op het verwerven van meer partnerschappen en het verstrekken van middelen ten behoeve van de gemeenschap. Het team heeft de Shiba Inu-metaverse gelanceerd via een nieuw domein: shib.io. Het domein is nog niet live, maar het team belooft dat dit de komende dagen operationeel zal zijn om gebruikers van dienst te zijn die mogelijk hun activa op het nieuwe project willen vergrendelen.

Volgens het Shiba Inu-team zal het metaverse project bestaan ​​uit 100.595 percelen, met 36.431 percelen die moeten worden ontgrendeld tijdens de eerste fase waarin vier verschillende “districten” worden gelanceerd: Growth District, Defense District, Technology District en de Currencie District.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten