Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu onthult nieuwe details over zijn Metaverse

Het Shiba Inu team heeft een nieuwe update gedeeld over de voortgang bij het ontwikkelen van Shiba Inu’s metaverse.

In een blogpost die gisteren verscheen, meldde het team aanzienlijke vorderingen te hebben gemaakt op cruciale aspecten gerelateerd aan de Metaverse. De vooruitgang betreft onder meer het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen voor verse hubs, het bijwerken van de metaverse routekaart en het doorvoeren van organisatorische wijzigingen binnen het team.

We zijn verheugd om onze splinternieuwe Twitter-account te introduceren, waar je de meest recente informatie over ons project kunt ontdekken. Ter ere hiervan starten we een wedstrijd waarbij we 10 landpercelen weggeven. Volg ons en retweet deze post om deel te nemen. De wedstrijd loopt tot en met 30 april!

– Shiba Inu team

Gebruikers zullen eind 2023 toegang hebben tot de SHIB metaverse

Het team gaf aan, gezien de vooruitgang die tot op heden is geboekt, vol vertrouwen te zijn dat gebruikers tegen het einde van 2023 enkele metaverse-hubs kunnen betreden. Eenmaal toegang verkregen, kunnen gebruikers diverse projecten opzetten en er zelfs voor kiezen om in bepaalde gedeelten van de hub deel te nemen aan spelactiviteiten.

Hoewel alle ontwikkelingen tijd kosten, heeft het Metaverse-team er alle vertrouwen in dat gebruikers tegen het einde van 2023 de mogelijkheid zullen hebben om enkele gebieden in deze fantastische wereld te verkennen, erin te bouwen, erin te spelen en ze te ontwikkelen.

Tegen het einde van het jaar zullen gebruikers wellicht nog geen toegang hebben tot alle onderdelen van de metaverse, aangezien het team mogelijk aan bepaalde gebieden blijft werken. Desalniettemin heeft het team beloofd om diverse geoptimaliseerde hubs en hulpmiddelen aan te bieden, zodat gebruikers direct aan de slag kunnen met bouwen.

Het team heeft de namen van de hubs die tegen het einde van het jaar beschikbaar zullen zijn niet bekendgemaakt. De metaverse van Shiba Inu heeft momenteel 11 hubs, waaronder WAGMI Temple, Ryo Plaza, Tech Trench, Canyon, Rocket Pond, enz.

Andere updates

Tegelijkertijd bracht het team ook nieuws over enkele cruciale aspecten die gerelateerd zijn aan het project. Volgens de bekendmaking heeft The Metaverse een aanzienlijke upgrade ondergaan om gebruikers een realistischere beleving te bieden. Bovendien werkt het team momenteel aan de ontwikkeling van relevante hulpmiddelen voor de eerste versie van de metaverse.

Enkele van deze tools omvatten een perceelbouwer, spelontwikkelaar en avatar-maker. Het team lichtte ook zijn recente deelname aan het SXSW 2023-festival toe, waar het aanwezigen een voorproefje gaf van de WAGMI-tempel. Verder onthulde het team dat de Rocket Pond-hub gebruikers naar ongekende hoogten zou voeren.

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten