Shiba Inu (SHIB) Coin
Shiba inu

Shiba Inu prijs stijgt na toevoeging op Filipijnse exchange

De acceptatie van de Shiba Inu munt blijft groeien. Zeker nu de munt ook wordt aangeboden op de populaire Filipijnse crypto exchange Coins.ph.

Shiba Inu wordt toegevoegd op Coins.ph

Coins.ph heeft meer dan 18 miljoen geregistreerde gebruikers en is goedgekeurd door de centrale bank van de Filipijnen. Dit betekent dat de Shiba Inu munten nu toegankelijk zijn voor 18 miljoen extra gebruikers. Shiba Inu zal worden toegevoegd aan een huidige selectie van 20 cryptocurrencies.

Coins.ph is een van de oudste cryptocurrency exchanges in de Filipijnen. De exchange is opgericht in 2014, verlegde de focus van cryptocurrencies naar conventionele financiële diensten.

Met de gebruiksvriendelijke smartphone-app kunnen gebruikers een aantal cryptocurrencies kopen en verkopen. Daarnaast kunnen ze toegang krijgen tot een lijst aan financiële diensten op de exchange.

7 miljoen actieve maandelijkse gebruikers

Coins.ph is het eerste op cryptocurrency gebaseerde bedrijf in Azië dat zowel licenties voor elektronische gelduitgevers als virtuele valuta-uitgevers van een centrale bank heeft. Volgens zijn website heeft het 7 miljoen actieve maandelijkse gebruikers en 300 werknemers.

Voormalig Binance Chief Financial Officer Wei Zhou, die in mei vorig jaar om persoonlijke redenen Binance verliet, nam begin april Coins.ph over. De overdracht vond plaats drie jaar nadat het Indonesische technologiebedrijf de startup voor $95 miljoen had gekocht. De cryptocurrency exchange, met het hoofdkantoor in de Filippijnen, was al eerder van plan om de meme-munt aan te bieden,. Echter stuitte het debuut op enkele tegenslagen mede door technische problemen.

Shiba Inu coins aangeboden op Bitstamp en Robinhood

Shiba Inu werd eerder al toegevoegd op een aantal andere grote exchanges, waaronder de grootste Europese cryptocurrency markt, Bitstamp, en de beroemde exchange Robinhood. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0,00001384. De marktkapitalisatie van de token ligt rond de $6,3 miljard.

Shiba Inu nieuws

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei
Shiba Inu beleeft opmerkelijke week: 8% stijging en record toename in Whale transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers