Shiba inu, shib
Shiba inu

Shiba Inu prijsvoorspelling: Is een opwaartse trend aanstaande?

Shiba Inu heeft recentelijk de aandacht van crypto-investeerders op zich gevestigd door een spectaculaire prijsstijging. Deze memecoin heeft een indrukwekkende groei van 250% doorgemaakt deze maand, waardoor het de weerstandsgrens van $0.00003 heeft overschreden.

Ondanks deze prijsstijging heeft Shiba Inu de afgelopen dagen te maken gehad met een kleine correctie, waarbij de koers vandaag met ongeveer 2% is teruggelopen.

Investeerders vragen zich nu af: Zal de koers van Shiba Inu binnenkort weer stijgen, of staat ons een grotere correctie te wachten? In dit artikel gaan we dieper in op deze kwestie.

Shiba Inu koers staat op een cruciaal punt

De recente prijsontwikkelingen van Shiba Inu presenteren een complex beeld. Op korte termijn is een lichte daling in de koers te zien, wat duidt op een stagnatieperiode. Echter, een bredere blik op de trend onthult een opmerkelijke bullish beweging: de koers heeft in de afgelopen maand een stijging van meer dan 230% doorgemaakt.

Desondanks heeft een recente afname van 31% in handelsvolume, nu neerkomend op $1,67 miljard, geleid tot een terughoudendheid onder investeerders. Dit lijkt voornamelijk voort te komen uit de huidige marktonzekerheden.

Gezien deze elementen bevindt de prijs van Shiba Inu zich op een cruciaal keerpunt, waarbij er zowel potentie is voor verdere groei als voor een mogelijke correctie op korte termijn.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Voor nu ligt er een belangrijke weerstandsgrens op $0.000032. Een doorbraak boven dit niveau kan de waarde doen stijgen richting $0.00004. Indien de opwaartse trend aanhoudt, kan SHIB nieuwe hoogtepunten bereiken.

Aan de andere kant zou een neerwaartse beweging de cryptomunt kunnen terugbrengen naar een steunniveau van $0.0000095. De primaire steun bevindt zich nabij $0.000009, met een sterkere basis op $0.0000085.

Ook technische analysepatronen wijzen op een optimistische toekomst voor Shiba Inu. De Relative Strength Index (RSI) bevindt zich op een evenwichtige 69, net onder de drempel van overkoop, wat wijst op een krachtige opwaartse trend met mogelijk een lichte correctie in het verschiet. De kracht van deze trend wordt verder ondersteund door een Average Directional Index (ADX) waarde van 59, die de aanwezigheid van een sterke trend aangeeft.

Daarnaast wijst de convergentie van de 20-daagse Exponentiële Moving Average (EMA) richting de 50-EMA op een gunstige ontwikkeling in de prijsbeweging van SHIB, wat de verwachting van een positieve koerstrend versterkt.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Crypto analist: Dit is hoe Ripple (XRP) naar 1000 dollar kan stijgen
Beslissend moment: Cruciale uren aangebroken voor Bitcoin