Shiba inu Nieuws

Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam

iOS-gebruikers die in Vietnam wonen, hebben vanaf nu toegang tot de vroege testfases van de game Shiba Eternity.

Shiba Inu gerelateerd spel uit op IOS

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, heeft bekendgemaakt dat de langverwachte SHIB-game genaamd Shiba Eternity nu beschikbaar is in Vietnam.

Kusama onthulde dat iOS-gebruikers die in Vietnam wonen, de game op hun smartphone kunnen downloaden. Volgens een tweet gedeeld door Kusama, zullen Vietnamezen slechts toegang hebben tot een paar functies van het spel. Echter is het van plan om binnenkort meer functies uit te rollen.

Vietnam! De game Shiba Eternity kan nu in jullie land getest worden op iOS. Op zoek naar Shiba Eternity. Dit is een vroege testfase en er zullen meer functies worden uitgebracht in de toekomst. Veel plezier met experimenteren.

Aldus Kusama.

Kusama heeft niet aangegeven wanneer Vietnamezen die Android gebruiken toegang hebben tot Shiba Eternity. De ontwikkeling komt minder dan een maand nadat Kusama Vietnamese inwoners in had gelicht over een aanstaande update. Ondertussen heeft Kusama ook laten doorschemeren dat Indonesië het volgende land zou kunnen zijn waar Shiba Eternity zal worden uitgerold.

SHIB CCG

Shiba Eternity is de naam van het Shiba Inu kaartspel (SHIB CCG). Het spel is al enkele maanden in ontwikkeling. De populaire Australische game-ontwikkelaar PlaySide Studios gaat de game maken en ontwikkelen.

Vorige maand onthulde Kusama in een uitgelekte Discord-chat dat de game super strategisch gaat zijn. Verder heeft Gossip Shib een video gedeeld die laat zien hoe de game eruit gaat zien.

Shiba Inu nieuws

Grote Ethereum whale koopt voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu Grote Ethereum whale koopt voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu
481 Miljoen SHIB geburned in zeven dagen 481 Miljoen SHIB geburned in zeven dagen
Voormalig Netflix manager sluit zich aan bij Shiba Inu Voormalig Netflix manager sluit zich aan bij Shiba Inu
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten