Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Shiba Inu (SHIB) Burn rate schiet omhoog met een indrukwekkende 47.872%

Shiba Inu (SHIB), de populaire meme coin, heeft wederom zijn vermogen om de aandacht te trekken aangetoond, dit keer door een opmerkelijke toename in het aantal verbrande tokens. Uit de recente gegevens van Shibburn blijkt dat er een totaal van 28.129.380 SHIB-tokens naar ‘dead wallets’ is verzonden. Dit markeert een spectaculaire stijging van 47.872% in vergelijking met de cijfers van slechts een dag eerder.

Groeiende burn-percentage goed nieuws voor SHIB

De recente, historische toename in het verbrandingspercentage van Shiba Inu (SHIB) tokens benadrukt niet alleen de levendigheid van het Shiba Inu-ecosysteem, maar toont ook de sterke betrokkenheid en toewijding van de gemeenschap aan de deflatoire strategie van het protocol. Door deze indrukwekkende sprong in het verbrandingspercentage is het totale aantal sinds de start van deze campagne verbrande SHIB-tokens nu opgelopen tot een astronomische 410.645.226.894.991.

Deze significante vermindering van de circulerende voorraad SHIB-tokens is een duidelijke weerspiegeling van de actieve inspanningen van de community om de waarde van de munt te ondersteunen en te verhogen.

Shibarium nadert grote mijlpaal

De opmerkelijke piek in het verbrandingspercentage van Shiba Inu (SHIB) valt samen met een significante fase voor Shibarium, het netwerk achter SHIB. Shibarium staat op het punt zijn grootste netwerkmijlpaal tot nu toe te bereiken. Volgens de laatste gegevens van de Shibarium-scan nadert het totaal aantal gecreëerde blokken in het netwerk de 1.800.000, met tot op heden 1.728.124 gerealiseerde blokken.

Deze ontwikkelingen in het Shibarium-netwerk, samen met de historische toename in het SHIB-verbrandingspercentage, benadrukken de unieke positie van Shiba Inu in de cryptomarkt en onderscheiden het van zijn concurrenten.

Interessant is dat, ondanks deze positieve ontwikkelingen en mijlpalen, de koers van Shiba Inu niet synchroon lijkt te lopen met deze bullish signalen. De huidige prijs van de meme coin heeft niet de verwachte opwaartse trend gevolgd, wat erop wijst dat de markt de recente stijging in het verbrandingspercentage en de ontwikkelingen binnen Shibarium nog niet volledig heeft ingeprijsd.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei
Shiba Inu beleeft opmerkelijke week: 8% stijging en record toename in Whale transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers