Shiba Inu (SHIBA)
Shiba inu

Shiba Inu staat bovenaan de cryptomarkt in deze statistiek

Gegevens tonen aan dat Shiba Inu (SHIB) de top cryptocurrency op de markt is, gebaseerd op de groei van de Telegram-community.

SHIB heeft de snelst groeiende Telegram-community

Gegevens van een crypto-analysebedrijf op Twitter laten zien dat SHIB momenteel de snelst groeiende Telegram-community in de markt heeft. De “groei van de community” wordt hier bepaald aan de hand van de verandering in het totale aantal deelnemers in een socialmediagroep van een specifiek project over een periode van 7 dagen.

Er worden drie sociale mediaplatforms overwogen, namelijk Telegram, Twitter en Discord. Hieronder volgt een overzicht van de top 10 cryptocurrency-projecten op elk van deze platforms, gebaseerd op de groei van hun community over een periode van 7 dagen. In onderstaande afbeelding worden deze top projecten weergegeven.

Op het gebied van groei op Twitter en Discord lijkt de cryptocurrency echter niet in staat te zijn om zich binnen de top 10 te vestigen. Dit geeft aan dat Telegram momenteel veruit het populairste platform is waar op dit moment nieuwe volgers van SHIB naartoe gaan.

Shiba Inu heeft mooie maand achter de rug

Ondanks de sterke groei in het Shiba Inu-Telegramkanaal, lijdt de populaire altcoin vandaag nog steeds verliezen. De meme-token is vandaag met ruim 5% gedaald. Toch maken de SHIB-houders over een periode van 7 dagen nog steeds meer dan 10% winst.

Ook wanneer naar de maandelijkse periode gekeken wordt, heeft Shiba Inu een indrukwekkende periode achter de rug, met winsten van iets meer dan 50%.

Een optimistisch teken voor investeerders van de meme-munt kan zijn dat het activum nog steeds het nummer één token is dat wordt gehouden door de 500 grootste Ethereum-walvissen, zoals blijkt uit gegevens van de whale-tracker-service WhaleStats. Die meldt namelijk het volgende:

https://twitter.com/WhaleStats/status/1623438244829331456

Deze whale-investeerders bezitten momenteel bijna $700/€650 miljoen aan Shiba Inu, wat meer dan 4 keer zoveel is als het volgende project op de lijst. Dit kan erop wijzen dat deze grote beleggers op dit moment sterk bullish zijn over het token.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken