Altcoin, Dogecoin, Floki, Shiba inu

Shiba Inu stijgt in 1 dag met meer dan 45% naar nieuwe ATH

De Shiba Inu koers is vandaag met meer dan 47% gestegen. Hierdoor heeft de token zijn hoogste punt doorbroken. De prijs van 1 SHIB token ligt op het moment van schrijven rond de $0.00004155.


SHIB bereikt een nieuwe All Time High

De nieuwste koersstijging van de token wordt toegeschreven aan een aanhoudende bullish trend die zichtbaar is vanaf 15 oktober. Sinds 17 oktober heeft SHIB een week lang steun gehouden op ongeveer $0,00002796 voordat het zijn bull-run hervatte naar zijn all-time high.

In de laatste zeven dagen steeg de marktwaarde van Shiba Inu met meer dan 60%. Momenteel staat het op de 12e plaats van grootste cryptocurrencies in termen van marktkapitalisatie. Opvallend is dat de token nog slechts drie posities verwijderd is van Dogecoin.

Op dit moment heeft Shiba Inu de grootste circulerende voorraad van bijna 395 biljoen. In september maakte de token een sprong van 40% nadat Elon Musk, CEO van Tesla, tweette over de komst van een nieuwe Shiba Inu puppy genaamd Floki.

De groei van Dogecoin en Shiba Inu wordt voornamelijk toegeschreven aan de steun van Tesla CEO Elon Musk. Daarnaast wordt het massale speculeren van daytraders en de razendsnelle groei van nieuwe Shiba gebruikers genoemd als reden van de sterk fluctuerende koers van Shiba inu.