Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu team kondigt belangrijke updates aan

Vandaag werd een Ask Me Anything sessie gehouden waarin het Shiba Inu team een aantal belangrijke updates bekend heeft gemaakt.


Een aantal grote updates

Het SHIB team vertelde dat er een geheel nieuw burning-portaal gelanceerd zal worden die het aantal tokens zal verminderen. Dit portaal zal te zien zijn in de aankomende ShibaSwap 2.0 update.

Ook had het team een update over het metaverse project, genaamd Shiberse. Het team heeft namelijk bekendgemaakt dat het 99 duizend percelen digitaal grond zal gaan aanbieden in de metaverse van Shiba Inu. Volgens de aankondiging zullen in de eerste fase in totaal 35.000 stukken land beschikbaar worden gesteld voor $Leash-investeerders, terwijl de andere percelen in de volgende fasen voor iedereen zullen worden vrijgegeven.

De verkoop van de digitale percelen zal gebeuren met een bied-systeem. De prijzen zullen variëren tussen de 0,2 ETH en 1 ETH. Hoe dichter het eigendom bij het hondenpark ligt, hoe duurder het land zal worden verkocht.

Het maximum dat één ‘wallet’ kan kopen is 100 percelen. Om land in de Metaverse, Shiberse, te kopen, moet je ETH tokens betalen. De Leash-tokens zorgen alleen voor een vroege toegang. Investeerders moeten het daadwerkelijke land met ETH tokens betalen.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Shiba Inu blijft ontwikkelen

Shiba Inu blijft zijn ecosysteem ontwikkelen om de SHIB token meer nut te geven. Hoewel de token in eerste instantie is gemaakt als meme-token, heeft Shiba Inu heeft Shiba Inu de wereld de afgelopen maanden laten zien dat het niet langer slechts een memecoin is.

In de afgelopen paar maanden heeft Shiba Inu aan een groot aantal projecten aangekondigd. Denk bijvoorbeeld aan het NFT-project genaamd Shiboshi, een gedecentraliseerde cryptocurrency-exchange genaamd ShibaSwap en de metaverse genaand Shiberse. Wellicht gaat de cryptowereld de token dan eindelijk serieus nemen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten