Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Shiba Inu Whale geeft $250k in SHIB uit aan een cadeaubon

Steeds meer Shiba gebruikers gebruiken SHIB-tokens om spullen te kopen.


Een enorme aankoop

Zo kocht een Shiba Inu-whale een cadeaubon ter waarde van $250.000 bij GiftChill. Hij betaalde met SHIB-tokens. GiftChill, een cadeaukaartbedrijf dat cryptocurrency accepteert, onthulde deze gigantische SHIB-transactie in een recent persbericht.

De SHIB betalingen worden ondersteund door NOWPayments, een crypto-betalingsprovider en supporter van Shiba Inu. Het ondersteunt ook Solana, Cardano, Dogecoin, Bitcoin, Ethereum en Kishu Inu.


ShibArmy koopt massaal cadeaubonnen met SHIB

Afgezien van het bedrag heeft GiftChill geen aanvullende details bekendgemaakt over de enorme aankoop van de e-cadeaubon door de SHIB-whale. Naast de whale, kochten andere leden van de ShibArmy ook massaal cadeaubonnen.

In een persbericht zei GiftChill dat de inkomsten waren gestegen sinds het is begonnen met het accepteren van Shiba Inu. Lawson, de CEO van GiftChill, bedankte de ShibArmy voor hun steun.

“Ik was niet verrast door het krijgen van zulke aankopen, omdat de wereld zich ontwikkelt en cryptocurrencies hierin een realiteit zijn geworden en gezien kunnen worden als een financiële revolutie”

Ondanks dat Shiba Inu draait om het netwerk van Ethereum, heeft het momenteel een stuk lagere transactiekosten.

Het Shibarmy hoopt dat de nieuwe release van Ethereum 2.0 deze kosten nog meer zal verlagen.


Steeds meer mensen geven crypto’s als cadeau

Het schenken van cryptovaluta is deze feestdagen een behoorlijke trend geworden. Robinhood heeft deze maand crypto-giftes uitgerold, waarbij sommige crypto-houders ervoor kiezen om activa online aan willekeurige vreemden te schenken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten