Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu-whale koopt miljarden SHIB tokens

Nu de cryptomarkt zich weer herstelt, neemt ook de interesse in Shiba Inu weer toe. Zo heeft een anonieme whale vandaag 271 miljard token gekocht. Deze hadden in totaal een waarde van meer dan $6 miljoen.

Etherscan
Bron: Etherscan

Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Rijke investeerders kopen SHIB tokens

De aankoop van de 271 miljard SHIB tokens is niet de enige grote transactie die in de afgelopen dagen gedaan is. Meerdere grote crypto whales hebben miljarden SHIB tokens gekocht de afgelopen 7 dagen.

Terwijl de gemiddelde handelaar op dit moment de handel in Shiba Inu tokens vermijdt, denken whales en rijke investeerders daar anders over. Ze verzamelen massaal SHIB tokens de afgelopen dagen.


Wanneer word je als whale beschouwd?

WhaleStats beschouwt de top 100 van wallets van het Ethereum-netwerk meestal als “whales”. Die wallets bezitten dan meestal meer dan $400 miljoen aan verschillende cryptocurrencies. De top sluit wallets uit die verband houden met gecentraliseerde of gedecentraliseerde exchanges, escrow-services en OTC-desks. De top 5 van de Ethereum-lijst op WhaleStats bezit meer dan $45 miljard aan cryptocurrencies en NFT’s.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten