Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu wordt vanaf nu ondersteund door Binance Custody

Binance Custody heeft de lijst met ondersteunde cryptotokens uitgebreid met Shiba Inu (SHIB), Audius (AUDIO) en cryptocurrencies. Shiba Inu (SHIB), Audius (AUDIO), Perpetual Protocol (PERP), SKALE Network (SKL) en Injective (INJ) worden vanaf nu ondersteund door Binance Custody, zo blijkt uit een aankondiging van 20 februari.


Een groeiende vraag naar custody producten

Vanwege de toename van criminaliteit binnen de crypto-industrie, maken institutionele beleggers doorgaans gebruik van bewaardiensten (custodians) om hun vermogen te beschermen. Cryptocurrency-custodians slaan de privésleutels van klanten op en bieden een verzekering aan voor de cryptotokens die ze beheren.

Bedrijven als Gemini en Nuri bieden ook bewaardiensten aan voor particuliere beleggers, maar BitGo en Paxos accepteren alleen institutionele klanten zoals fondsen en family offices.

Binance heeft medio december zijn bewaringsservice op institutioneel niveau uitgerold vanwege een groeiende vraag naar dergelijke producten. Grote instellingen hebben in 2021 een aanzienlijke hoeveelheid kapitaal in crypto gestoken.

Met deze nieuwe service biedt Binance zijn klanten een verzekering aan. Eerder deze maand begon Binance Custody met het aanbieden van ondersteuning voor Gala (GALA), Zilliqa (ZIL), WINkLink (WIN) en Immutable X (IMX). Nu zijnn dus ook Shiba Inu en een aantal andere tokens toegevoegd.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten