Shiba inu coin, shib
Shiba inu

Shibarium Blockchain’s Ethereum Bridge gaat live voor testen

Naar verwachting zal er volgende maand een significante doorbraak plaatsvinden in de wereld van blockchain-technologie. De langverwachte Layer 2-blockchain Shibarium, gebaseerd op Shiba Inu, staat op het punt om gelanceerd te worden. Deze ontwikkeling markeert een belangrijk moment in het streven naar grotere efficiëntie en schaalbaarheid binnen de blockchain-sector.

De lancering van Shibarium

De op Shiba Inu gebaseerde laag 2 blockchain, Shibarium genaamd, staat op het punt van lanceren. Deze introductie faciliteert gebruikers in het overdragen van tokens tussen de twee netwerken.

Deze connectiviteitsbrug biedt gebruikers in de beginfase de mogelijkheid om Tether-tokens naar Shibarium te migreren. Volgens hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama, zal Shibarium naar verwachting volgende maand volledig operationeel zijn. De geschatte tijdsduur voor elke overdracht is maximaal 30 minuten.

Shibarium Beta Bridge is live gegaan voor openbare testen! Probeer als een van de eersten deze revolutionaire cross-chain oplossing uit. Onthoud dat u altijd voorzichtig moet zijn en de authenticiteit moet verifiëren voordat u uw wallets aan een website koppelt. GEBRUIK NIET UW ECHTE ACTIVA!

– LucieSHIB

Laag 2

“Laag 2” is een term die wordt gebruikt om een verzameling off-chain systemen aan te duiden, die fungeren als afzonderlijke blockchains geïntegreerd bovenop de onderliggende, of “laag 1”, protocollen. Deze systemen hebben als doel knelpunten in de schaalbaarheid en dataverwerking te verlichten. Ze bereiken dit door meerdere off-chain transacties samen te voegen in één enkele laag 1-transactie, waardoor zowel de databelasting als de kosten verlaagd worden.

Tegelijkertijd met de lancering van Shibarium, een nieuwe laag 2 blockchain, zal er ook een nieuwe gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) genaamd DoggyDAO geïntroduceerd worden. Deze DAO zal worden beheerd en bestuurd door tokenhouders, en is bedoeld om projecten te financieren die voortbouwen op de blockchain.

Het testnet van Shibarium heeft de afgelopen maanden aanzienlijke activiteit vertoond, met een verbazingwekkend aantal van 27 miljoen transacties die zijn uitgevoerd door naar schatting 16 miljoen wallets. Dit suggereert een grote vraag naar het netwerk.

De ontwikkelaars van Shibarium hebben aangegeven zich vooral te zullen richten op metaverse- en gaming-applicaties. Dit is met name relevant gezien de verwachte toenemende populariteit van de non-fungible token (NFT) sector in de komende jaren.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC