Shiba inu Nieuws

Shibarium onthult nieuw SHIB token-burn-mechanisme

Shibarium, een project dat nauw verbonden is met Shiba Inu, heeft recentelijk een interessante preview gedeeld van het burn-mechanisme van zijn SHIB-token. Kan deze ontwikkeling de weg banen voor een spectaculaire prijsstijging van het token tot $0,0001?

Gemeenschap wacht vol spanning af

SHIB BPP, een invloedrijk figuur binnen de Shiba Inu-gemeenschap, heeft aangekondigd dat er een voorproefje beschikbaar is van de gebruikersinterface van het SHIB-tokenverbrandingsmechanisme op Shibarium. Een afbeelding van deze interface werd voor het eerst gepresenteerd door de Twitter-gebruiker “SHIB INFORMER”, die bekend staat om zijn actuele informatie en inzichten.

Ondanks dat het zich in de bètafase bevindt, blijft Shibarium een constante ontwikkeling doormaken. Er wordt ondertussen gewerkt aan de Shiba Inu ETH-brug, ontworpen om de stroom van activa tussen de twee blockchains te vergemakkelijken.

Hoe functioneert het mechanisme precies?

Bij het voltooien van een transactie binnen het Shibarium-netwerk, wordt de standaard transactievergoeding in een contract binnen Shibarium opgeslagen. De validator ontvangt vervolgens een prioriteitsvergoeding. Van deze standaardvergoeding wordt 30% toegewezen aan het onderhoud van het netwerk, terwijl het resterende 70% in aanmerking komt voor verbranding.

Het verbrandingsproces wordt geactiveerd zodra een specifieke hoeveelheid BONE, een additioneel token gelieerd aan Shiba Inu, in het contract is opgebouwd. Bij de start van het proces wordt de verzamelde BONE verplaatst naar de L1-laag van Ethereum. Hier wordt het automatisch omgezet in SHIB en vervolgens verbrand.

Dit mechanisme heeft als gevolg dat het totale beschikbare tokenaanbod afneemt, analoog aan een opname-transactie waarbij tokens worden vernietigd in plaats van toegevoegd.

De kwestie van tokenverbranding blijft een belangrijk onderwerp van gesprek binnen de Shiba Inu-gemeenschap. Er zijn zelfs leden die pleiten voor een verbranding in de orde van biljoenen.

Recente trends

De burn-rate van Shiba Inu-tokens heeft onlangs aanzienlijke schommelingen doorgemaakt. Er waren momenten dat deze ratio tot in de miljoenen percenten schoot, terwijl het op andere tijden tot het absolute minimum daalde. Een recente update op Twitter meldde dat er gedurende de laatste dag slechts 575.043 SHIB-tokens in een enkele transactie zijn verbrand, wat resulteerde in een dagelijkse verbrandingsratio van 0%.

Echter, het bredere plaatje van de afgelopen week toont een ander beeld, met een totaal van 3 miljard SHIB-tokens die zijn vernietigd. Dit vertaalt zich naar een daling van 36,38% in de wekelijkse verbrandingsratio, wat illustreert hoe fluctuerend het tokenverbrandingsproces kan zijn binnen het Shiba Inu-ecosysteem.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu community vernietigd meer Tokens: Hoe dit de SHIB Prijs kan helpen
AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
ShibaSwap 2.0 in ontwikkeling: Een revolutionaire upgrade voor het Shiba Inu ecosysteem
Meer nieuws

Meest gelezen

Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
BREAKING: SEC beweert dat Solana, Polygon en Cardano effecten zijn
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen