Shiba inu Nieuws

ShibaSwap 2.0 in ontwikkeling: Een revolutionaire upgrade voor het Shiba Inu ecosysteem

Na een periode van hevige speculaties is het dan eindelijk officieel bevestigd: ShibaSwap 2.0 is in ontwikkeling. Deze versie belooft een volledige transformatie van het platform, met zowel een gloednieuw uiterlijk als diverse innovatieve functies.

Bevestiging van de ShibaSwap 2.0 Upgrade

SHIB BPP, een prominent lid van de Shiba Inu-community, bracht onlangs het nieuws naar buiten over de op handen zijnde upgrade naar ShibaSwap 2.0. Hij deelde mee dat de verbeterde versie, die een vernieuwde vormgeving en een volwaardige crypto-site zal bevatten, momenteel in ontwikkeling is. De exacte lanceringsdatum is nog niet bekendgemaakt.

De Eerste Stappen van ShibaSwap

Het originele ShibaSwap-platform, een gedecentraliseerde exchange die voor het eerst werd geïntroduceerd in juli 2021, stelt gebruikers in staat om tokens uit het Shiba Inu-ecosysteem, zoals SHIB, BONE en LEASH, te verhandelen en te staken. De exchange werd snel populair en bereikte binnen 24 uur na de lancering een Total Value Locked (TVL) van maar liefst $1 miljard.

SHIB BPP deelde tevens mee dat het bekende beveiligingsbedrijf CertiK de taak zal krijgen om een beveiligingsaudit uit te voeren op het platform voordat het aan het publiek wordt gepresenteerd.

Reeds in april liet Shiba Inu-leider Shytoshi Kusama doorschemeren dat ShibaSwap 2.0 op de planning stond, maar zonder een specifieke tijdlijn te bieden.

Nieuwe Kenmerken van ShibaSwap 2.0

Volgens de details die zijn gedeeld door Lucie, een functionaris van het Shiba-ecosysteem, zal de upgrade van de ShibaSwap DEX, genaamd ShibaSwap 2.0, met een reeks nieuwe functies komen.

Het blijft echter niet bij enkel een ruilplatform: ShibaSwap 2.0 zal ook dienst doen als een volwaardig crypto-portaal. Dit nieuwe cryptocurrency-portaal zal alles bieden wat de community graag zou willen zien. Denk hierbij aan nieuws, grafieken, statistieken, trends, en nog veel meer. De anticipatie is groot, en het is duidelijk dat ShibaSwap 2.0 een grote stap vooruit zal zijn voor het Shiba Inu-ecosysteem.

Shiba Inu nieuws

207 miljoen Shiba Inu vernietigt in 1 transactie terwijl de SHIB koers met 21% daalt
Shiba Inu community vernietigd meer Tokens: Hoe dit de SHIB Prijs kan helpen
AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Meer nieuws

Meest gelezen

BREAKING: SEC beweert dat Solana, Polygon en Cardano effecten zijn
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen
Waarom daalt de crypto markt vandaag?