Shiba inu Nieuws

Shytoshi Kusama: het is nu de beste tijd is om Shiba Inu te kopen of te burnen

De SHIB-projectleider, Shytoshi Kusama, heeft laten weten dat de huidige markt eigenlijk de beste tijd is om Shiba Inu te kopen of om te burnen.

Goede tijd om te profiteren van huidige marktsituatie

Waar de prijzen van de meeste cryptocurrencies, waaronder ook Shiba Inu, de laatste tijd aanzienlijk in waarde gedaald zijn, is het volgens Kusama een goede tijd om hier van te profiteren. Dit kan door bijvoorbeeld Shiba Inu tokens te verkopen of te burnen. Dit liet hij in een Twitter-bericht weten.

Allereerst werd de veerkracht van de Shiba Inu-houders geprezen gedurende de huidige situatie in de gehele crypto-markt. Vervolgens ging hij in op de kansen van de gecrashte SHIB-prijzen. Kusama zei het volgende:

“Tijdens deze berenmarkt is de beste kans voor iedereen om SHIB te kopen of SHIB te verbranden. Ryoshi zou dit zeggen, dat het aantal niet altijd omhoog gaat, en dat het geen slechte zaak was.”

Bijna 500 miljoen tokens vernietigd

Toch lijkt de markt zich vandaag enigszins te herstellen. Veel crypto-projecten maken vandaag aanzienlijke stijgingen mee. Shiba Inu is bijvoorbeeld al met ruim 3% gestegen.

In het verleden is al vaker gesproken over de enorme potentiële kansen die de dip met zich meebrengt voor de vernietiging van SHIB-tokens. Een officiële verklaring vanuit iemand van het Shiba-team geeft hier wel extra een bijdrage aan. Meerdere Shiba-houders hopen dat dit voor een versnelling zorgt in termen van de burn-snelheid.

Een paar dagen geleden, op 18 juni, werd circa 366 miljoen SHIB-tokens vernietigt. Een dag eerder werden er nog 110 miljoen vernietigt. Verwacht wordt door het team dat in de komende weken veel kan gebeuren. Op alle fronten wordt hard aan het project gewerkt, waar snel resultaat van gezien moet worden.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu community vernietigd meer Tokens: Hoe dit de SHIB Prijs kan helpen
AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
ShibaSwap 2.0 in ontwikkeling: Een revolutionaire upgrade voor het Shiba Inu ecosysteem
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen