Blockchain Nieuws, Dogecoin Nieuws

Blockchain Nieuws, Dogecoin Nieuws

Skrill voegt 20 cryptocurrencies toe aan digitale wallet

Skrill, wat onderdeel is van het betalingsbedrijf Paysafe, heeft aangekondigd dat het 20 cryptocurrencies gaat toevoegen aan zijn digitale wallet.


Nu 35 cryptocurrencies te verhandelen via Skrill

Klanten van Skrill nu extra cryptocurrencies kopen en/of verkopen. Het gaat naar verluidt om de volgende cryptocurrencies: Aave (AAVE), Ankr (ANKR), Balancer (BAL), Decentraland (MANA), Celo (CGLD), Curve (CRV), Compound (COMP), The Graph (GRT), Numeraire (NMR ), NuCypher (NU), Loopring (LRC), Synthetix Network Token (SNX), UMA (UMA), Maker (MKR), SushiSwap (SUSHI), Storj (STORJ), Uniswap (UNI), SKALE (SKL), Polygon (MATIC) en Dogecoin (DOGE).

Hierdoor zijn er nu in totaal 35 cryptocurrencies die binnen Skrill verhandeld kunnen worden buiten de Verenigde Staten (VS). Binnen de VS gelden enkele restricties waardoor de handel daar nu beperkt is. Het uitgebreide portfolio is ook beschikbaar binnen NETELLER, een andere digitale wallet van Paysafe.


Uitbreiding Skrill VS & Historie

Afgelopen maart is Skrill uitgebreid naar de VS. Waar Skrill eerder in 11 Amerikaanse staten en territoria beschikbaar was, is het dat nu in 48 Amerikaanse staten en territoria. In sommige gebieden zijn echter wat handelsrestricties opgelegd waardoor mogelijk minder cryptocurrencies beschikbaar zijn.

In 2018 begon Skrill met het aanbieden van cryptocurrencies, dat sindsdien voortdurend uitgebreid is. Om deze reden is deze crypto-service van Skrill beschikbaar in ongeveer 100 landen. Skrill maakt het voor zijn klanten mogelijk om directe crypto-naar-crypto valutaconversies uit te voeren en terugkerende of voorwaardelijke orders instellen, bijvoorbeeld op basis van prijsschommelingen. Ook kunnen Skrill-klanten vaak online betalen met de betaalmethode. Het is hiermee een concurrent van onder andere iDeal.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Download de Newsbit App:

appstore
playstore

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten