Solana, SOL
Solana

Solana stijgt met 10 procent: richting een koersdoel van $30?

Solana zet zijn sterke prestaties voort met een koersstijging van 10%, waarbij het de belangrijke grens van $25 overtreft. Momenteel staat Solana op $25.96 en is het goed op weg om mogelijk met 20% te klimmen naar een prijsdoel van $30.

Technische indicatoren wijzen op voortzetting rally

De technische indicatoren suggereren dat Solana’s prijsrally aanhoudt. De Relative Strength Index (RSI) toont aan dat Solana nog opwaarts potentieel heeft. Een RSI boven de 50 geeft een sterk bullish sentiment aan, en een stijgende trend in deze index duidt op een groeiend momentum. Met een huidige RSI van 63 is er nog speelruimte voor verdere stijging voordat de “overgekochte” grens van 70 bereikt wordt.

Ook de positieve waarden van de Awesome Oscillator (AO) bevestigen deze opwaartse trend en ondersteunen het optimistische perspectief.

Bij aanhoudende koopinteresse kan de koers van Solana met 20% stijgen, het vorige record van $24,86 overtreffend en richting het markante niveau van $30 stijgen. Mocht dit optimisme aanhouden, dan zou SOL zelfs zijn piek van 12 juli, rond de $32, kunnen benaderen — een indrukwekkende toename van 30% ten opzichte van waar we nu staan.

Update in Ripple rechtszaak geeft altcoinmarkt hoop

Deze rally komt ook nadat de Amerikaanse SEC besloot alle aanklachten tegen Ripple-bestuurders op donderdag in te trekken. “Vandaag vinden we juridische rechtvaardiging en persoonlijke verlossing in onze strijd tegen een slecht doordachte poging om de regelgeving te manipuleren met als doel de cryptomarkt in de Verenigde Staten te onderdrukken.

Het is betreurenswaardig dat we ons moesten beschermen tegen deze verkeerd gerichte aanval”, aldus Chris Larsen, uitvoerend voorzitter van Ripple. De zaak Ripple vs SEC geeft meer hoop aan de overige cryptoprojecten op de markt. Ripple gaf aan te blijven aandringen bij de SEC om meer regelgevende duidelijkheid te bieden over cryptoregels.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SOL of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

De 4 belangrijkste factoren achter de snelle stijging van de Solana koers
‘Deze Ethereum-rivaal kan nog VEEL verder stijgen’
Analist voorspelt nieuw koersrecord Solana van $360
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers