Altcoin Nieuws, Solana Nieuws

Altcoin Nieuws, Solana Nieuws

Solana stijgt nu door onthulling van OpenSea

Het NFT-handelsvolume op het Solana netwerk is de afgelopen dag met 80% gestegen en de SOL prijs lijkt te profiteren van de toegenomen interesse.


De vraag naar NFT’s

Het was een relatief rustige dag voor de cryptocurrency markt, behalve voor Solana. De SOL token boekt namelijk een prachtige winst en stijgt daarmee ver boven de rest van de cryptomarkt uit in termen van winst.

De Solana koers is vandaag met bijna 12% gestegen waardoor de prijs boven de $124 is uitgekomen. Dat is een stijging van meer dan 26 procent ten opzichte van een week geleden. Bovendien staat de prijs nu op het hoogste punt sinds 21 januari.

SOL grafiek 4 uur per candle – Bron: Tradingview

De prijsstijging kan te wijten zijn aan de stijgende vraag naar NFT’s op het platform. Dit wordt grotendeels gestimuleerd door het nieuws van gisteren dat de NFT-marktplaats genaamd OpenSea, Solana NFT zal gaan implementeren.

Er werd al sinds januari gewacht op het nieuws. Gisteren kwam het hoge woord naar buiten. Als gevolg hiervan is het NFT-handelsvolume de afgelopen dag enorm gestegen op andere bestaande Solana-marktplaatsen, zoals Magic Eden. Volgens CryptoSlam is het handelsvolume van Solana NFT de afgelopen 24 uur met meer dan 80% gestegen ten opzichte van de voorgaande periode van 24 uur.


Wil jij SOL verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Stijgingen in het handelsvolume

Over het algemeen genereert het Ethereum-netwerk een hoger volume. Ethereum had gisteren bijvoorbeeld een NFT-handelsvolume van meer dan $67 miljoen de afgelopen dag. Dit is veel meer dan de $13 miljoen op Solana.

Toch is dat bedrag van $13 miljoen erg belangrijk voor Solana. Het volume op het Solana netwerk is namelijk flink aan het stijgen. De verzameling van de ‘Solana Monkey Business-NFT’ is verantwoordelijk voor het grootste deel van de toegenomen belangstelling, met een volume van meer dan $2 miljoen in de afgelopen 24 uur.

De toevoeging van Solana NFT’s aan de populaire handelsplaats OpenSea kan de NFT’s voor een veel groter publiek bekend maken. Het is dan ook niet zo gek dat investeerders enthousiast zijn over het nieuws.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten