ftx
Solana

De Solana tokens van FTX is nu meer dan $6 miljard waard

Het is je vast niet ontgaan dat FTX in november 2022 implodeerde en ten onder ging. Op dit moment maken de curatoren nog altijd de balans op bij het gevallen beursplatform en doen ze hun best om zoveel mogelijk geld uit het bedrijf te slepen voor de schuldeiser. Ze worden daarbij geholpen door de gigantische koersexplosies van Solana, waarvan ze nu meer dan 6 miljard dollar aan tokens bezitten.

Sam Bankman-Fried zal balen…

Sam Bankman-Fried zal zich weleens achter de oren krabben. Het is allemaal natuurlijk enorm fout wat hij gedaan heeft met FTX, maar als hij het iets langer vol had kunnen houden, dan was zijn beursplatform mogelijk niet omgevallen.

Nu wacht hem mogelijk een levenslange gevangenisstraf.

Maar als de koersen eerder waren gestegen, dan zat hij op dit moment mogelijk nog aan het roer van het frauderende beursplatform.

Voor de industrie is het natuurlijk goed dat de boel geploft is, want anders was de schade op een later moment misschien nog wel veel groter geweest.

Alleen voor Sam Bankman-Fried zelf zal dit een pijnlijke ontwikkeling zijn.

Grootste jaar ooit voor crypto

Volgens John E Deaton kan het jaar 2024 weleens het grootste jaar ooit worden voor crypto.

We krijgen mogelijk in januari 2024 al de Spot Bitcoin ETFs, gevolgd door de halving van Bitcoin in april 2024. Wat dat betreft zou je zeggen dat er een paar fantastische maanden aan moeten komen.

Al zijn er ook veel analisten die roepen dat de Spot Bitcoin ETF weleens een “sell the news” evenement kan worden voor de markt.

Dat zou betekenen dat de koers na de goedkeuring van de ETF een tik omlaag krijgt, in plaats van de stijgingen die iedereen verwacht. Solana holders zullen nu echter wel vrezen voor de 6 miljard dollar aan SOL die FTX mogelijk op de markt gaat dumpen.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana overstijgt Ethereum in winstgevendheid in 2024
Meer dan 1 miljoen nieuwe crypto tokens gelanceerd sinds april
Crypto analist: Solana kan Ethereum binnen één week inhalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?