Marigot (Sint St Maarten)
Altcoin, Tron

St. Maarten van plan om Tron als wettig betaalmiddel aan te nemen

St. Maarten heeft zijn plannen om Tron (TRX) als wettig betaalmiddel aan te nemen onthuld. Dit is op zijn beurt een belangrijke mijlpaal voor het open-source blockchain systeem.

Aantrekkingskracht voor reizigers bevorderen

De Proof-of-Stake blockchain is door de eilandnatie gekozen om haar aantrekkingskracht voor reizigers te bevorderen. St. Maarten is een eiland in de Caraïbische Zee en is genoemd naar de heilige Martinus van Tours. Het eiland behoort tot de Kleine Antillen en ligt ongeveer 240 kilometer ten oosten van Puerto Rico.

Het open-source blockchain-gebaseerde besturingssysteem met smart contractfunctionaliteit zou de aantrekkingskracht van St. maarten voor internationale reizigers kunnen stimuleren.

De lokale economie stimuleert naar verluidt het verantwoorde gebruik van de blockchain-technologie; In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden, kijkt parlementslid Rolando Brison naar het eiland Dominica dat onlangs Tron heeft overgenomen als officiële blockchain. Brison heeft naar verluidt hard gewerkt met aan de acceptatie van virtuele activa in het land.

Acceptatie van TRX is historische stap

De acceptatie van Tron als wettig betaalmiddel wordt gezien als een historische stap. Het protocol van TRX staat bekend als een efficiënt en kosteneffectief crypto-afwikkelingssysteem. Brison zegt het volgende:

Het toestaan dat cryptocurrency volledig niet -gereguleerd in St. Maarten blijft, is extreem riskant en we moeten proactief zijn. Daarom gebruik ik mijn recht op initiatief om deze wet te brengen met het TRON-protocol op de voorgrond, met mogelijkheden later voor andere blockchains die moeten worden opgenomen; Ook dit kan worden gedaan in overeenstemming met andere landen zoals St. Kitts, die ik ken, werken ook aan hun eigen wetgeving inzake wettig betaalmiddel.

Als slot gelooft Brison erin dat de samenwerking met TRX de eilandnatie zou helpen profiteren van zijn snelgroeiende en inclusieve wereldwijde ecosysteem om haar aantrekkingskracht op internationaal toerisme verder te versterken.

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken