Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

SundaeSwap gelanceerd op Cardano, maar gebruikers melden mislukte transacties

De eerste gedecentraliseerde exchange op Cardano is vandaag gelanceerd maar netwerkcongestie, platformfouten en mislukte transacties zorgen voor veel frustratie bij gebruikers. De vraag die veel Cardano investeerders zichzelf stellen is nu: Is het gewoon een kwestie van kinderziektes of is er meer aan de hand?


Gebruikers klagen over mislukte transacties

SundaeSwap is een gedecentraliseerd exchange en token-stakingsplatform. De lancering vandaag markeert een mijlpaal in het Cardano ecosysteem door de eerste DApp te zijn die smart contracten van het Cardano netwerk gebruikt.

Gebruikers keken uit naar de lancering van de gedecentraliseerde exchange. Dit was dan ook de reden dat de ADA-prijs de afgelopen week met 50% steeg, maar van die prijsstijging is niks meer over.

De handel op de gedecentraliseerde exchange begon op 20 januari om kwart voor negen ’s avonds. Het duurde echter minder dan twee minuten voordat gebruikers op de Discord-server van het project begonnen te klagen over mislukte transacties en netwerkcongestie.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Grote problemen met SundaeSwap

Het SundaeSwap-team organiseerde even later een Ask Me Anything thread op Twitter om problemen die handelaren met het platform hadden verder aan te pakken.

Toch lukte het, het team niet om de problemen op te lossen. Een aantal uur later klaagden gebruikers nog steeds over mislukte transacties die meer dan vier uur in afwachting waren.

De CIO Pi Lanningham reageerde op Discord: “Orders zullen worden verwerkt (momenteel ongeveer 2500 bestellingen per uur; momenteel ~11k bestellingen in de chain, ~1600 daarvan binnen slippage-tolerantie).”

Het kernteam van het project verwachtte een grote orderachterstand voorafgaand aan de lancering op basis van de prestaties van het testnet ongeveer een maand geleden. In een blogpost van 8 januari schreef het team:

“We willen jullie allemaal informeren dat hoewel bestellingen dagen in beslag kunnen nemen, de bestellingen van iedereen eerlijk en in de volgorde waarin ze zijn ontvangen zullen worden verwerkt.”

Door gebruik te maken van de prestaties van het SundaeSwap-platform uit een eerdere testfase, erkende het team in eerste instantie de mogelijkheid van slechte prestaties, maar zei: “we hebben er alle vertrouwen in dat het protocol de normale dagelijkse belasting aankan zodra de zaken tot rust komen .”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten