Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Supermarktmanager gaat vervroegd met pensioen door investering in Shiba Inu

Een 35 jarige supermarktmanager is door een Shiba Inu investering miljonair geworden. Hij is nu gestopt met als doel een huisvader te worden.


Van manager naar miljonair

Volgens een bericht van Fortune investeerde Rob, een 35-jarige supermarktmanager, $8.000 in Shiba Inu (SHIB) toen de prijs van de token ongeveer rond de $0,000001 lag. In mei steeg de prijs van de munt tot $0.000035. Rob liet een deel van zijn bezit uitbetalen en liet $500.000 op zijn bankrekening storten.

De manager heeft nu nog steeds meer dan $1 miljoen aan SHIB tokens. De aankoop stelde hem in staat om zijn baan op te zeggen, waarmee hij jaarlijks $68.000 verdiende. Daarnaast is hij ook van plan om zijn resterende tokens vast te houden. Hij zei er het volgende over:

Ik ben er sterk van overtuigd dat er meer te bereiken is met Shiba Inu. Ik zal nooit mijn volledige wallet verkopen.

Toen het project afgelopen augustus gelist werd, hebben sommige tokenhouders soortgelijke aankopen gedaan als Rob en zijn ze miljardairs geworden. De prijs van Shiba Inu (SHIB) zou echter kunnen dalen als investeerders in de toekomst grote hoeveelheden tokens verkopen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0.00005979. Daarmee staat Shiba Inu op de elfde plaats wat betreft marktkapitalisatie.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten