TM LQD
Blockchain

Team Liquid lanceert toernooiserie met Community Gaming voor Onchain Summer 2024

Multinationale esportsorganisatie Team Liquid is een samenwerking aangegaan met toernooiplatform Community Gaming om een toernooiserie te lanceren voor het Onchain Summer 2024-evenement.

Twee TFT en Twee Hearthstone-competities

De serie bestaat uit twee Teamfight Tactics- en twee Hearthstone-competities, elk met een prijzenpot van USDC $5.000 (~ £3954). USDC is een digitaal bezit dat 1:1 kan worden ingewisseld voor Amerikaanse dollars op Base, een Layer-2-blockchain geïncubeerd door Coinbase.

De Teamfight Tactics-toernooien vinden plaats op 29-30 juni en 13-14 juli, beide in een battle royale-formaat voor 256 spelers. Vervolgens zullen 128 Hearthstone-spelers strijden in single-elimination brackets op 27-28 juli en 17-18 augustus.

Onchain Summer-evenement

De onlangs aangekondigde serie maakt deel uit van het Onchain Summer-evenement, een jaarlijks initiatief georganiseerd door cryptocurrency-uitwisseling Coinbase. De editie van dit jaar combineert kunst, muziek, gaming en blockchaintechnologie en heeft als doel directe en veilige betalingen voor esports-uitbetalingen te promoten.

Shelley Taniguchi, Director Global Partnerships bij Team Liquid, gaf commentaar op het uitbetalingssysteem van Onchain: “Alle 16 beste spelers worden direct uitbetaald, zonder kosten nadat het toernooi is afgelopen. De winsten van spelers worden in hun Coinbase Smart Wallet geplaatst, waar ze er direct toegang toe hebben en ze kunnen gebruiken. Bouwen met Coinbase onchain-producten is waardevol voor de gamingcommunity.”

Het esports-toernooiplatform Community Gaming biedt spelers, toernooiorganisatoren en gameontwikkelaars de tools om competities te organiseren voor web2- en web3-games. Het bedrijf heeft eerder samengewerkt met Riot Games, Mobile Legends: Bang Bang (MLBB)-ontwikkelaar Moonton en de Peruaanse esports-organisatie INFAMOUS GAMING.

Team Liquid

De wereldwijde esportsorganisatie Team Liquid, opgericht in 2000, doet mee aan verschillende titels, zoals League of Legends, VALORANT, Counter-Strike 2 en Dota 2. Coinbase is sinds 2021 partner van Team Liquid en werkte samen aan verschillende projecten en introduceerde een crypto-gebaseerde betaalfunctie in de officiële winkel van de organisatie.

Dit jaar breidde Team Liquid zijn portfolio uit met rosters in MLBB en EA Sports FC. De organisatie werkte ook samen met manga-uitgever Viz Media om een merchandisecollectie te creëren met als thema de animeserie Death Note.

Blockchain nieuws

Nigeria lanceert ambitieus blockchain-initiatief ‘Nigerium’ voor databeveiliging en nationale integriteit
Wereldwijde cryptohandel verwacht enorme groei in 2024
Portal introduceert PortalPay om drempels voor blockchain gaming te verlagen
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen