Altcoin Nieuws

Telcoin stijgt in 1 week tijd met 400% na protocol upgrade

Telcoin is bezig aan een ongekende opmars. De TEL prijs is namelijk in 1 week tijd met meer dan 420 procent gestegen. Een groot deel van de winsten werden veroorzaakt door de protocol upgrade die handel op QuickSwap mogelijk maakte.


Enorme prijsstijging van Telcoin

De mogelijkheid om geld te versturen, naar iedereen en op elk moment is de oorspronkelijke reden waarom cryptocurrencies zijn ontstaan. Echter, Bitcoin, en andere tokens worden vaak voor andere doeleinde gebruikt. Zo is BTC bijvoorbeeld meer een waardeopslag geworden.

Op blockchain gebaseerde geld-transfer projecten zijn er echter nog altijd. Telcoin (TEL) is zo’n project en de koersstijging laat zien dat het alleen maar relevanter wordt met de tijd.

TEL 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Gegevens van TradingView laten namelijk zien dat de prijs van Telcoin sinds 1 februari met meer dan 6.000% is gestegen. De prijs steeg van een dieptepunt van $0,00066 naar een all-time high van $0,0487 vandaag. Ook het handelsvolume van de token heeft een nieuw record bereikt van maar liefst $278 miljoen.


Quickswap voegt Telcoin toe

Na het grootste deel van maart en april zijwaarts te hebben gehandeld, kreeg de Telcoin-prijs een boost dankzij het feit dat de token werd toegevoegd op de gedecentraliseerde exchange genaamd QuickSwap. Deze werkt op Polygon, een layer-2-protocol dat is opgebouwd op het Ethereum-netwerk. Dit heeft waarschijnlijk geleid tot de sterke stijging van het handelsvolume en de prijs van Telcoin.

Met een wereldwijd relevante use-case heeft Telcoin de potentie om veel gebruikers aan te trekken. Naarmate blockchain-technologie steeds groter wordt en steeds meer mensen op een goedkopere manieren geld over te maken kan de prijs van TEL alleen maar blijven stijgen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten