Telegram Logo Mobile
Blockchain, Notcoin

Helika en Notcoin werken samen voor Telegram Gaming Accelerator

Telegram heeft de lancering aangekondigd van de Telegram Gaming Accelerator, een nieuw initiatief dat is ontwikkeld in een samenwerking tussen Helika Gaming en Notcoin. Dit volgt op het succes van blockchain-aangedreven mini-apps op het platform.

Profiteren van recente groei van mini-apps en blockchain

Het programma is bedoeld om te profiteren van de recente groei van mini-apps en blockchaintechnologie, met als doel de game-ervaring van gebruikers op Telegram te verbeteren. De lancering van populaire games zoals Hamster Kombat, die in maart 200 miljoen spelers aantrok, heeft deze groei gestimuleerd.

Notcoin onthulde op X dat de enorme gebruikersbasis van Telegram, voortkomend uit de mini-apps, nu wordt gezien als de “nieuwe meta”. Met de samenwerking met Helika Gaming wil Telegram zijn acceleratorprogramma uitbreiden, specifiek gericht op gameontwikkelaars.

Het acceleratorprogramma is ontworpen om innovatie en groei te bevorderen onder ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het bouwen van game-applicaties geïntegreerd in Telegram. Helika Accelerate ondersteunt het programma met een aanzienlijke financiering van 50 miljoen dollar, bedoeld om gamestudio’s, mobiele app-ontwikkelaars en indie-makers te ondersteunen.

Creëren van boeiende en innovatieve game-ervaring

Het nieuw opgerichte partnerschap zal zich gaan richten op de creatie van een boeiende en innovatieve game-ervaring die de mogelijkheden van de Ton-blockchain combineert met het platform van Telegram. Deze strategische zet van Telegram is bedoeld om het aantal beschikbare games op het platform te diversifiëren en een breder publiek aan te trekken door gestimuleerde game-ontwikkeling.

De eerste aanmeldingsronde voor het Telegram Gaming Accelerator-programma opent volgende week.

In januari brak de virale clickergame Notcoin records in de cryptogame-wereld door in minder dan een maand meer dan 20 miljoen aanmeldingen te werven. In een interview in april legde Sasha Plotvinov, oprichter van het team achter de game Open Builders, uit dat de game “het probleem eenvoudigweg heeft opgelost”. Door het onboardingproces te vereenvoudigen, verwijderde Plotvinov “alle obstakels” en motiveerde gebruikers om “volledig in te stappen in Web3”.

Blockchain nieuws

Nigeria lanceert ambitieus blockchain-initiatief ‘Nigerium’ voor databeveiliging en nationale integriteit
Wereldwijde cryptohandel verwacht enorme groei in 2024
Portal introduceert PortalPay om drempels voor blockchain gaming te verlagen
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen