Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Terra bereikt nieuwe recordhoogte, overtreft Ripple’s XRP

Eerder vandaag bereikte de prijs van Terra (LUNA) een waarde van $117,70 en verbreekt hiermee het oude record. Hiermee is het met meer dan 7% gestegen in de afgelopen 24 uur.


Grote Bitcoin-plannen

Door de waardestijging, is de munt nu XRP voorbijgegaan en is hiermee de zevende grootste cryptocurrency, in termen van marktkapitalisatie. Momenteel wordt deze marktkapitalisatie van LUNA geschat op circa $40.6 miljard, waar XRP circa $40 miljard vertegenwoordigt.

De afgelopen weken heeft Terra een spectaculaire Bitcoin koopreeks laten zien. De non-profitorganisatie erachter, Luna Foundation Guard (LFG), bezit inmiddels voor circa $1.4 miljard aan Bitcoin, wat nog steeds groeiende is. Hun plan is om hun Bitcoin-voorraad te vergroten tot $10 miljard. Hiermee hebben ze de ambitie om de grootste single-wallet-houder van het Bitcoin-netwerk te worden. Hiervoor is echter een aanzienlijke investering nodig.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Gaat de prijs omhoog schieten?

Volgens Do Kwon, de mede-oprichter van Terra, zal de prijs van Bitcoin in de toekomst als een raket omhoog schieten. Een worstcasescenario kon Kwon echter niet ontsluiten, waarin Bitcoin over zes maanden (korte termijn) aanzienlijk lager wordt verhandeld dan nu.

Eerder deze week ging de prijs van Bitcoin over de $48.000 heen. Dit is tot nu toe het hoogste punt in 2022, maar toch worstelt Bitcoin momenteel met het herwinnen van zijn bullish momentum. Momenteel wordt BTC voor circa $46.200 per stuk verkocht, waardoor hij in de afgelopen 24 uur met circa 3.5% gestegen is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten