Terraform Labs Logo
Regulatie, Terra Classic

Terra Interim-CEO: Iedere kleine vooruitgang komt met beschuldigingen

Terraform Labs moet nog een grote heuvel om beklimmen gezien het feit dat de voortgang van de diverse projecten in ontwikkeling voortdurend wordt belemmerd door frequente beschuldigingen tegen Do Kwon. Dit laat Terra’s nieuwe interim-CEO, Chris Amani, weten.

Elk stukje momentum wordt tegengehouden

Gedurende een ‘Terra Community Talk’ op Twitter sloot Amani zich aan bij verschillende Terra-medewerkers om de aankomende uitdagingen voor Terra te bespreken. Dit was slechts kort nadat Amani was aangesteld als de nieuwe CEO van Terra, terwijl de voormalige CEO, Do Kwon, juridische kwesties blijft aanvechten.

Amani merkte op dat de veelvuldige beschuldigingen tegen Do Kwon elk momentum dat Terra opgebouwd heeft in de laatste tijd volledig vernietigd. Do Kwon zit momenteel in een gevangeniscel in Montenegro en wordt mogelijk wordt uitgeleverd aan Zuid-Korea of de Verenigde Staten (VS). Amani zei het volgende:

Iedere keer dat wij een beetje vooruitgang boekten, kwam er een beschuldiging of iets dat ons zou laten ontsporen.

Geen nieuwe tokenlancering

Do Kwon is momenteel schuldig bevonden aan een poging om via Montenegro naar Dubai te vliegen met een vals paspoort uit Costa Rica. Hiervoor werd hij tot 4 maanden gevangenisstraf veroordeeld. Zelf zou hij naar verluidt de rechtbank hadden verteld dat hij niet wist dat het paspoort naar verluidt vervalst was.

Amani gaf aan dat de situatie van Kwon “ongelooflijk moeilijk” was om te zien. Hij hoopt dan ook zelf dat Kwon’s naam gezuiverd zal worden, zodat hij zo snel mogelijk “terug kan komen en kan deelnemen”.

Met betrekking tot de huidige ontwikkelingen van Terra, onthulde Amani dat er de komende maanden “misschien 9” verschillende projecten op verschillende niveaus van ontwikkeling zullen worden vrijgegeven.

Verder gaf Amani aan dat er geen nieuwe tokens zullen worden gelanceerd met een van deze nieuwe ontwikkelingen, aangezien de focus ligt op het terugbrengen van het hulpprogramma naar zijn oorspronkelijke token, Luna.

Toch geen unieke situatie

Amani benadrukte dat alhoewel ze nog een grote heuvel zullen moeten beklimmen, het geen unieke situatie is binnen de cryptocurrency-industrie. Hij zei hierover het volgende:

Dit wordt geen gemakkelijke wederopbouw; Ik bedoel, op dit moment is niets gemakkelijk in crypto.

Hij legde verder uit dat het tekort aan liquiditeit te wijten is aan toepassingen van gedecentraliseerde financiering (DeFi) die moeten concurreren met risicovrije rendementen die “op dit moment redelijk aantrekkelijk zijn”.

Hiernaast erkende hij dat Terra momenteel moeite heeft om te concurreren met andere layer-1 blockchain-projecten, omdat het naar hun eigen zeggen “niet eens een treasury van Luna heeft”.

Hij beweert als slot dat de meeste werknemers ervoor hebben gekozen om bij het bedrijf te blijven, ondanks de controverses waarmee het te maken heeft gehad.

Regulatie nieuws

Nigeriaanse belanghebbenden dringen aan op classificatie van cryptocurrencies als grondstoffen
Terraform Labs gaat vier bedrijven verkopen om schulden af te betalen
Toezichthouder van Cyprus roept accountants op om terrorismefinanciering aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen