Terra, Luna
Altcoin, Terra Classic

Terra LUNC en LUNA koers schieten omhoog in de opbloeiende cryptomarkt

De cryptomarkt heeft recentelijk een indrukwekkende groei doorgemaakt, met opvallende waardestijgingen bij belangrijke cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum. Een van de meest opmerkelijke ontwikkelingen is de doorbraak van Bitcoin, die de $40.000-grens heeft overschreden, een duidelijk teken van een bullish trend in de cryptosector.

Tegelijkertijd hebben Terra-tokens een indrukwekkende prestatie neergezet. Na het nieuws over de aanpassing van hun USTC stablecoin, stegen ze zelfs sneller dan veel andere grote cryptocurrencies. Zo is Terra Classic in een week tijd met meer dan 250% gestegen en Terra LUNA 2.0 met zo’n 150%. Deze stijgingen laten zien dat Terra steeds meer in de schijnwerpers staat in de dynamische cryptomarkt.

Prijsanalyse LUNC

De prijs van Terra LUNC heeft onlangs een bizarre reis meegemaakt. Aanvankelijk werd het verhandeld binnen een nauwe marge, schommelend tussen $0,00006190 en $0,00006931. Deze periode van relatieve stabiliteit werd doorbroken toen de kopers genoeg kracht verzamelden voor een uitbraak.

Deze status quo veranderde echter na een recente update. De prijs van Terra Classic kreeg een significante boost en brak door het voorheen vastgestelde bereik. Echter, de opwaartse rally was van korte duur en stuitte op weerstand bij $0,00012855. Na een periode van zijwaartse handel, vond LUNC opnieuw de kracht om een doorbraak te realiseren.

Sindsdien is de prijs van Terra LUNC met meer dan 86% gestegen en nadert het nu een cruciaal weerstandsniveau van $0,000240. Het is nog onzeker of dit niveau binnenkort getest zal worden, maar de marktindicatoren suggereren veel goeds.

De MACD-indicator toont een aanhoudende groene histogram, wat duidt op aanzienlijke koop- en verkoopactiviteit. De stijgende gemiddelden in de grafiek suggereren dat de prijs in de komende dagen wellicht verder zal stijgen.

Mocht de positieve trend aanhouden, dan staat LUNC klaar om de weerstand van $0,0002602 te testen. Als dit niveau gehandhaafd blijft, kan Terra Classic zijn pogingen richten op het bereiken van het volgende weerstandsniveau van $0,0002805 later deze maand.

Aan de andere kant, bij een trendomkering, kan de prijs momentum verliezen en mogelijk dalen naar het steunniveau van $0,00020. Als de berenmarkt overheerst, kan de prijs zelfs verder zakken naar een lager steunniveau van $0,0001835.

LUNC/USDT
LUNC/USDT – TradingView

Prijsanalyse LUNA 2.0

Net als Terra Classic heeft LUNA 2.0 recentelijk een interessante prijsbeweging doorgemaakt. De prijs van LUNA 2.0 werd meer dan een week verhandeld binnen een beperkt bereik van $0,493 tot $4,921. Na deze periode van relatieve stabiliteit, kreeg de markt een impuls en maakte LUNA 2.0 een opmerkelijke sprong van 25%.

Deze prijsstijging bracht echter wat volatiliteit met zich mee. Bij het bereiken van $0,6201 ondervond LUNA 2.0 enige fluctuatie, waarna de kopers echter snel het heft in handen namen en binnen een dag de prijs met nog eens 43% deden stijgen. Deze stijging stuitte echter op weerstand bij $0,8900, waardoor de prijs vervolgens een week lang binnen een stabiel bereik van $0,6691 tot $0,7884 verhandeld werd.

Na deze periode van consolidatie verloren de kopers aan kracht en zakte de prijs van LUNA 2.0. Het token werd daarna twee weken lang in een smal bereik tussen $0,6201 en $0,6691 verhandeld.

Toen kreeg LUNA 2.0 opnieuw momentum en brak het uit dit bereik, hoewel het aanzienlijke volatiliteit rond $0,8900 ervoer. Recentelijk heeft LUNA 2.0 een verdere prijsstijging van 30% geregistreerd, waardoor het nu dichtbij een belangrijk weerstandsniveau staat. Het is echter nog onduidelijk hoe de prijs zich zal gedragen wanneer het dit niveau test.

LUNA/USDT
LUNA/USDT – TradingView

Conclusie

De Terra-tokens hebben sinds hun inzinking in november voor het eerst een aanzienlijke opwaartse beweging laten zien, wat duidt op een groeiende interesse van investeerders in deze munten. Verder hebben de tokens hun jaarlijkse doelstellingen al behaald, wat erop wijst dat er in de nabije toekomst een positieve trend kan worden verwacht.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Terra Classic of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten