Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Terra is van plan om $10 miljard Bitcoin te kopen

De oprichter van Terra, Do Kwon, heeft zijn plannen naar buiten gebracht om maar liefst $10 miljard aan Bitcoin te kopen. Hiermee zal het bedrijf BTC-tokens toevoegen aan de reserves van het project. Kwon, de oprichter van Terra, benadrukte dat zijn stablecoin TerraUSD een nieuw monetair tijdperk voor de Bitcoin zal inluiden.


Plannen om Bitcoin te kopen

Terra is een gedecentraliseerd blockchain-platform dat zich specialiseert in het maken van stablecoins. Haar stablecoin genaamd Terra USD is een cryptomunt die gekoppeld is aan de waarde van de Amerikaanse dollar. Terra’s token genaamd, LUNA, wordt gebruikt om de prijs van de stablecoins van het protocol te stabiliseren.

Kwon merkte maandag via Twitter op dat Terra zijn LUNA-tokens niet zal verkopen om zijn reserves op te bouwen. Daarnaast merkte hij op dat er binnenkort meer informatie komt.

Kwon benadrukte ook dat zijn stablecoin TerraUSD (UST), “een nieuw monetair tijdperk van de Bitcoin-standaard zal inluiden”. De stablecoin wordt gesteund door meer dan $10 miljard aan Bitcoin reserves. Kwon voegde het volgende aan toe:

”P2P elektronisch geld dat makkelijker uit te geven is en aantrekkelijker is om vast te houden.”


Wil jij Terra verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Bitcoin reserves om Terra’s stablecoin te ondersteunen

Kwon vertelde ook dat het bedrijf bezig is met het kopen van grote getalen aan Bitcoin en die in zijn reserves stopt. Gebruikers op Twitter vroegen Kwon waar de Bitcoin reserves voor gebruikt zullen worden. hij antwoordde dat de fondsen zullen worden gebruikt om UST-aflossingen op korte termijn te stoppen. Daarnaast worden de reserves ingezet voor een gedecentraliseerde forex-reserve.

Dit is de tweede keer deze maand dat Kwon plannen heeft geschetst om de reserves die Terra’s stablecoin ondersteunen te versterken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten